Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Usb transmitter

Od: jendysek odpovědí: 3 změna:

poradí mi někdo jak spárovat transmitter s autorádiem autorádio s usb nechci z jednoho prostého důvodu,nešlo by mi ovládání autorádia z volantu na to sem si už moc zvykl,transmitter jsem dostal už použitej a nemám k tomu návod

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer321*
hodnocení

2x

na autoradiu zvol vlnový rozsah FM 88 - 108 Mhz, nalaď frekvenci, kde není žádná stanice, tuto frekvenci nastav na transmitru a je to

olaf71*
hodnocení

2x

ale počítejte s tím, že ten transmitter nepůjde ovládat ovládáním pod volantem, max. zvuk, protože budete ovládat rádio. jinak zvolit volnou frekvenci na rádiu, tu samou na vysílači a musí to jít

octan*
hodnocení

0x

A taky počítejte s tím, že frekvence volná ve vašem městěm může být o 30 km dál už obsazená, takže pokud jezdíte delší trasy, tak brzy zjistíte, že je transmiter na nic, protože se vám nebude chtít jej pořád spárovat na volnou frekvenci v místě kde se právě nacházíte, takže dřív nebo později ho stejně vyhodíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]