Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit digitální prohlížeč

Od: cahova* odpovědí: 7 změna:

Prosím o rdu jak opravit nebo na koho se obrátit s nefunkčním digitálním prohlížečem ALBUM model 42008.

V průběhu kopírování snímků z počítače přestal reagovat. Při otevření se pouze prosvítí okno s nápisem Album, dále nereguje. Obrátila jsem se telefonicky na technickou pomoc "Jablotronu" bez úspěchu. Děkuji Cahová

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Je ještě v záruce? - reklamovat u prodejce, takové ´přístroje´ se - obvykle - neopravují.

Píšete, že jste se obrátila telefonicky na technickou podporu a bez úspěchu. Nedovolala jste se, neměli zájem, a nebo jak probíral rozhovor?

Pokud se na přístroji nachází nějaké tlačítko pro resetování přístroje, nebo lze resetovat za pomoci PC, stálo by to za zkoušku, před případnou reklamací. O tom se bezpochyby píše v návodě.

Pokud by to nepomohlo, a bylo by vám ho líto "vyhodit", můžete zkusit opravu.

evzenieklimova

Dobrý den,

kamarádka má problém s tímto fotoalbumem a asi není kam se obrátit, vypadá to, že výrobce už neexistuje. Přetahovala fotky z fotáku a najednou jí všechny fotky z alba zmizela, chtěla bych zkusit ten restart přes PC, ale nevím jak to udělat můžete mi prosím poradit?

děkuji E.

zabu
hodnocení

0x

Nevěřím, že by vám technická podpora neporadila. Na nic se neptejte a pošlete to na jejich servis. Jablotron - servis, Pod Skalkou 33, Jablonec nad Nisou, 46601. Snímky Vám asi nezachrání, ale určitě to jsou schopni opravit. A pokud je v záruce, tak zadarmo. Možná dělají zadarmo i pozáruční, ale to nevím jistě.

zabu

Abych Vám ušetřil poštovné. To co jsem napsal, platí samozřejmě pro Album od Jablotronu. Pro žádné jiné. Nějak jsem předpokládal, že když jste se ptala v Jablotronu, že je to jejich výrobek. Takže pokud není, tak jim to neposílejte. Omluva, jestli jsem ve Vás vzbudil falešnou naději. Pokud je to jejich fotorámeček, tak platí vše z mého příspěvku.

praivo*
hodnocení

0x

Dívala jsem se na web Jablotronu, ale o fotorámečku ani slovo. Výrobce je prý AlbumLife (album-life.com), ale jejich stránky jsou už asi mrtvé, sehnal jsem jen toto:

ALBUMteam, s.r.o.
Pod Skalkou 33/4567
Jablonec nad Nisou
466 01

+420 483 305 405
info@album-team.com

zabu

Ano, Jablotron převzal servis těchto Foto rámečků. Ale musí to být opravdu ten správný. Pošlete foto a já Vám povím, jestli je to to pravé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]