Nejste přihlášen/a.
Prosím o rdu jak opravit nebo na koho se obrátit s nefunkčním digitálním prohlížečem ALBUM model 42008.
V průběhu kopírování snímků z počítače přestal reagovat. Při otevření se pouze prosvítí okno s nápisem Album, dále nereguje. Obrátila jsem se telefonicky na technickou pomoc "Jablotronu" bez úspěchu. Děkuji Cahová
Píšete, že jste se obrátila telefonicky na technickou podporu a bez úspěchu. Nedovolala jste se, neměli zájem, a nebo jak probíral rozhovor?
Pokud se na přístroji nachází nějaké tlačítko pro resetování přístroje, nebo lze resetovat za pomoci PC, stálo by to za zkoušku, před případnou reklamací. O tom se bezpochyby píše v návodě.
Pokud by to nepomohlo, a bylo by vám ho líto "vyhodit", můžete zkusit opravu.
Nevěřím, že by vám technická podpora neporadila. Na nic se neptejte a pošlete to na jejich servis. Jablotron - servis, Pod Skalkou 33, Jablonec nad Nisou, 46601. Snímky Vám asi nezachrání, ale určitě to jsou schopni opravit. A pokud je v záruce, tak zadarmo. Možná dělají zadarmo i pozáruční, ale to nevím jistě.
Abych Vám ušetřil poštovné. To co jsem napsal, platí samozřejmě pro Album od Jablotronu. Pro žádné jiné. Nějak jsem předpokládal, že když jste se ptala v Jablotronu, že je to jejich výrobek. Takže pokud není, tak jim to neposílejte. Omluva, jestli jsem ve Vás vzbudil falešnou naději. Pokud je to jejich fotorámeček, tak platí vše z mého příspěvku.
Dívala jsem se na web Jablotronu, ale o fotorámečku ani slovo. Výrobce je prý AlbumLife (album-life.com), ale jejich stránky jsou už asi mrtvé, sehnal jsem jen toto:
ALBUMteam, s.r.o.
Pod Skalkou 33/4567
Jablonec nad Nisou
466 01
+420 483 305 405
info@album-team.com
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.