Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s přijímáním i odesíláním mms. Když mi přijde, telefon mě na ni neupozorní, a nelze zobrazit její obsah. Je tam pouze napsáno stahování. Když mms odesílám, je tam napsáno odesílání, ale nic se dál neděje. Nevidím jediný důvod, proč by se telefon nemohl připojit k síti. MMs by měly být taky nastavené, dělala jsem to přes T-Mobile online konfigurátor a bylo tam napsáno, že se to instalovalo. Nevíte někdo co s tím? Předem děkuji za jakoukoli radu.
musíš mít zapnuté mobilní sítě-použít datové pakety-aktivovat datovou sít,tzn. pokud nemáš aktivní internet v mobilu tak ti mms neodejdou.
V tom případě to máte nejspíš špatně nastavené
doplněno 06.04.13 22:36:A nejste náhodou připojena pouze přes wifi? to by totiž mohl být ten problém
MMS by měly chodit i bez internetu v mobilu. Zkus to nakonfigurovat ještě jednou. Zkontroluj, jestli nemáš něco vypnuté v nastavení mobilu - nejspíš to bude někde v nastavení připojení mezi přístupovými body pro MMS (ne pro internet).
doplněno 06.04.13 22:27:Tak to se omlouvám, u všech telefonů, co jsem kdy měl v ruce, se MMS a internet nastavovaly zvlášť. Nenapadlo mě, že by to Android mohl mít sloučené.
Telefony s operačním systémem Android vyžadují pro posílání a přijímání MMS mít aktivní datový tarif
Nic se nestalo,dá se to řešit i deakt.internetu na sim u operátora a normálně to pojede i bez internetu,třeba jako na klasické starší Nokii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.