Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Sestra dostala tablet značky GoClever. Občas se stane, když není tablet zapojen do elektriky a je pouze na baterce, tak se z ničeho nic sám vypne třeba po 5 minutách a stav baterie hlasí např. 90%. Dneska jsem si pujčil tablet a zapnul jsem hru a hned to kleklo, a když jsem to chtěl zapnout, tak to napsalo chybu a restartoval se a všechny data zmizela. Ptam se jestli se někomu stalo něco podobného?
Tablet máme asi týden, takže máme podle zákona na návrat peněz nebo výměnu, pokud se nepletu?
Předem díky.
Dobrý den, měl jsem ten samý problém s tím samovolným vypínáním a stále se to jen stupňovalo až se mi to jednou nakonec stalo když jsem ho opravdu potřeboval a došla mi trpělivost a dal jsem ho na reklamaci. Ten případ s tou hrou se mi sice nestal, ale rozhodně to je vada neslučitelná s používáním, na záruku nárok máte, tak bych doporučil tablet reklamovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.