Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet se sám vypíná

Od: filiiip123 odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

Sestra dostala tablet značky GoClever. Občas se stane, když není tablet zapojen do elektriky a je pouze na baterce, tak se z ničeho nic sám vypne třeba po 5 minutách a stav baterie hlasí např. 90%. Dneska jsem si pujčil tablet a zapnul jsem hru a hned to kleklo, a když jsem to chtěl zapnout, tak to napsalo chybu a restartoval se a všechny data zmizela. Ptam se jestli se někomu stalo něco podobného?

Tablet máme asi týden, takže máme podle zákona na návrat peněz nebo výměnu, pokud se nepletu?

Předem díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, měl jsem ten samý problém s tím samovolným vypínáním a stále se to jen stupňovalo až se mi to jednou nakonec stalo když jsem ho opravdu potřeboval a došla mi trpělivost a dal jsem ho na reklamaci. Ten případ s tou hrou se mi sice nestal, ale rozhodně to je vada neslučitelná s používáním, na záruku nárok máte, tak bych doporučil tablet reklamovat.

hodnocení

0x

bud dat tovarni nastaveni a dela to software , pokud nepomuze tak to dela HW a je to na reklamaci. Jinak pokud napises , ze je to rozbite a vratis , tak to daji na reklamaci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]