Nejste přihlášen/a.
Dobrý Den mám dotaz jaký mobil si mám koupit mám zájem o HTC One V a Sony Xperia Sola. Jaké sou jejich víhody a nevíhody?
Dobrý den, HTC one V má nevýhody v tom, že se v něm občas pohne SIM karta a nefungují služby operátora, ale to stává velmi zřídka. Dále má otřesné repro od beats audio, se zvukem jako po vykoupání a poslední nedostatek je vestavěná integrovaná baterie. Spíše bych si tedy vybral tu xperii, protože se mi za tu cenu zdá mnohem lepší a hlavně spolehlivější.
Tak přesně HTC One V mám jako služební telefon, je to ten nejhorší telefon, co jsem kdy měl (ale smůla, má ho celá firma) Po dvou měsících používání šel na reklamaci, kvůli ztrátě signálu a nemožnosti spojit hovor, ještě než se vytočilo číslo, tak to vypadlo.
Pomalá odezva, například když položím hovor a chci hned vytáčet jiné číslo, tak než se v seznamu volaných načte poslední hovor, celý seznam se šoupne o místo a rázem vytáčíte někoho jiného než chcete...a to se mi stává celkem pravidelně.
Nemluvě o tom, když chci něco nastavit, než tuto možnost někde v menu najdu uplyne snad celý den... Nevím zda je to tím, že jsem rozmazlený soukromým ipohonem (vím že ne každý je příznivcem jablek), ale kamarádka má Sony Xperia, jiný typ tedy ale podle toho co říká, funguje rozhodně líp než jakékoliv HTC. Btw kupovala prý Xperii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.