Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vodafone- internet do mobilu

Od: xylisnotonfire odpovědí: 8 změna:

Dobrý den pořídila jsem si Iphone 4 a k němu Mikor Sim kartu, včera i dneska mi od Vodafonu přišlo, že jsem zahájila "využívání internetu do mobilu na den" . Wifi mám vyplé, tarif nemám, jedu na kredit. Co mám dělat, jak tu službu mám odstranit. Já nechci aby mi denně brali kredit za službu kterou nevyužívám.

V rohu mám nápis 3G. Co s tím? Děkuju;).

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, také mám stejného operátora a SIM na kredit. V mobilu Motorola jsem si musel vytvořit profil a do něho zadat správné údaje pro připojení k internetu. Službu jsem si vyzkoušel (bylo to za 17 Kč na 24 hodin) a zjistil jsem, že to nevyužiji. Vytvořil jsem v mobilu další profil a tam zadal špatné údaje, aby nemohlo dojít k připojení. Tento profil tam mám jako výchozí, mám klid a správný profil je jen jako možnost do budoucna, kdybych se chtěl připojit. Pouze jsem tenkrát dostal od Vodafone SMS, jestli mám problém s připojením, abych je kontaktoval a na to jsem nereagoval. Takže doporučuji v mobilu nastavit pro připojení k internetu nesprávné údaje a nemůže dojít k aktivaci této služby. Zdravím!

rado*

Mohlo by to jít i přes internetovou vodafone samoobsluhu

kangaroo*
hodnocení

1x

No jo Iphone a jeho systém na vysávání dalších peněz. Iphone nemám, tak ti moc neporadim, jen vim, že tam mají samé placené služby a Apple peníze tuze rád :(

doplněno 04.04.13 23:01:

Mělo by to jít zablokovat přes SMS s uvedením spec. kódu nebo zavolat na live operátora a s tím to zablokovat

lidus*
hodnocení

1x

Já mám sice starou Nokii, nejedu na smlouvu ale rovněž mi přišla SMS od Vodafonu, že jsem zahájila internet v mobilu na jeden den, ten den sem si užila a bylo to zadarmo, další den mi přišla SMS zda chci službu aktivovat a návod jak to udělat, neudělala jsem nic a v pohodě.

Vodafone už sice není tak dobrý operátor jako byval za časů kdy byl oskarem ale z těch dob mu přece jen zbyla jedna dobrá věc kterou ostatní operátoři nedohnali a to jeho bezkonkurenční samoobsluha. Než se dobývat na živou "hubu" na zákaznické lince je stokrát lepší si v klidu prolézt samoobsluhu a veškeré datové přenosy zakázat.

mowla*
hodnocení

0x

Wifi s tím nemá ´co dělat´ - to si naopak zapni, abys mohla browsdat na domácí wifi síti (máš-li) a nebo free hot-spotech, wifi datové přenosy (běžně) neplatíš.

Zavolej si na operátora (*77, *608) a nech si vypnout datové přenosy přes jeho síť.

Nápis 3G znamená, že se pohybuješ v místech pokrytých signálem 3G (mobil jej detekuje) - bez ohledu na to, zda jsi nebo nejsi připojena.

doplněno 04.04.13 21:55:

Nech si spojit živého operátora - s ´plechovou hubou´ se nebav... ;) Už jsem to dlouho nezkoušel, ale fungovalo zmáčknutí nuly - v momentě, kdy ti automat nabízí nějaké volby. Pokud se ti to nepodaří, budeš muset přímo na pobočku Vodafone.

xylisnotonfire
hodnocení

Dobrý den zavolala jsem tedy na toto číslo, dostala jsem se až k Internetové službě" povědělo mi to že využívám internet na den, ale pak už jen jestli si chci objednat další internet D: Nikde se mě neptalo jestli chci tyto služby vypnout.

hodnocení

0x

Nějak by měl jít v telefonu přenos dat zakázat, ale nejjistější bude zavolat operátorovi, nechat se spojit s člověkem, říct co chcete a on Vám internet deaktivuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]