Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Galaxy Nexus - nevydrží baterie

Od: sanka* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,mám asi půl roku Galaxy Nexus,vím že baterka není žádný držák,lae poslední dobou se mi zdá,že vydrží hrozně málo..Např. ráno jsem bral telefon z nabíječky na 100% a v práci ho měl vě skřínce,po nějakých 4 hodinách jsem měl jen 60% a to se ho nikdo nedotknul..Mám teda zapnuté signalizaci diodou,např. když přijde sms,ta mi blikala celou dobu,protože mi přišla sms,ale že by to vybilo mobil až tak moc?Ve skříňce taky kolikrát není signál,tak že by to pořád hledalo síť a vybíjelo to?Mám nastavený autom. jas displeje,vypínám i wifi..Nevím jestli by to dělala nějaká aplikace..Ale hlavně co mě štve,že když mám baterku asi 15% a míň,pořád mi tam vyskakuje připojte nabíječku,ikdyž to odkliknu,pokaždé to naskočí..Ale pořád dokala za sebou,že to nemůže být normální,ani sms při tom nejde napsat..Nevíte někdo co s tím?Děkuji.. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

nejvíc vybíjí hledání sítě. Zkus ho nastavit na ruční...

sanka*
hodnocení

Ruční hledáná sítě?Ani nevím,že něco takového existuje.. :)

sanka*
hodnocení

No,mám podobný problém,akorát tady se mobil tváří,že se nabíjí a potom naskočí,že je vybitý a má se připojit nabíječka..Mě se děje pouze to,že neustále vyskakuje,že se má připojit nabíječka,ale stejně ten mobil nejde pomalu na nic použít,když je tam nějakých těch 15%..Když to vyskakuje,nejde prostě nic..Viz video.. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]