Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak hacnout Samsung galaxy mini

Od: vendis odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám na vás neobvyklou otázku - chtěl bych hacknout svůj mobil :-D. Konkrétně mi jde o to jestli lze z paměti přístroje odtsranit např. google mapy, aplikaci české pojišťovny a další součásti, které oficiálně vymazat nejdou. Celkovou paměť má něco málo přes 200 MB, z čehož tyto pro mě nepotřebné aplikace zabírají 2/3. Díky za rady a typy

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To není hack, ale root. Potom můžeš přes příslušnou aplikaci, které dáš práva root, mazat i aplikace co jsou v telefonu od výroby (např. aplikací link2sd)

androidforum.cz/...

doplněno 03.06.13 11:25:

vše ale děláš na vlastní nebezpečí, pokud něco poděláš, budou se u případné reklamace dost škubat a myslím, že ji neuznají (a mají na to právo)

doplněno 03.06.13 11:45:

no hele, vždycky záleží na konkrétním modelu a verzi Androidu, ale ten SuperOneClick mi vždycky bez problému fungoval snad kromě HTC.

Samotným rootem asi nic moc nehrozí, to spíš kdyby ses pouštěl do nějakých větších zásahů do softwaru. Root je první věc co jsem dělal svých Android telefonů a nikdy jsem s tím problém neměl :)

doplněno 03.06.13 11:48:

pohledej různá fóra o rootu na tvém konkrétním modelu a hlavně verzi Androidu, dočteš se toho víc, jestli funguje či ne. Potom už jen postupovat podle konkrétního ověřeného návodu.

vendis
hodnocení

přiznávám, že root slyším poprvé :-D ale to je jedno. Může se podle Vás stát něco vážného? Aplikaci od pojišťovny opravdu nepotřebuju :)

Nastuduj to, udělej, a hlavně pak nemaž věci než ty co chceš.
S rootem si můžeš smazat např. ovladač pro display.. :D
Jen prostě koukej co děláš :) SuperOneClick mě na Samsungy nešel :(
Skvělé návody jsou také na fóru XDA Developers ;)
ohneta*

Ano může, něco se po*ere a máš z telefonu těžítko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]