Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace v Androidu

Od: petula00* odpovědí: 2 změna:

Zdravím.V SGS Advanced mám nainstalovány mapy/navigace :Mapy Google,Sygic,Locus Free a Navigace která je součástí Androidu.Tolik o navi v telefonu.

V červnu jedeme na 6dní do Paříže a semje směrována otázka.Cesta je organizovaná ale protože je dosti individualního volna tak by jsem se rád posychroval v tom,aby jsem se vždy vrátil tam kde jsem vyšel.Takže by jsem rád zapojil eventuelně některou z navi co jsou v telefonu.AQ to v offline verzi.Protože půjde vesměs o pěší trasy tak by vyhovovalo něco na způsob ...Najdi své auto...kterýžto program se dá stahnout na Google play.Můžete někdo z vlastní zkušenosti poradit co je asi tak nejvhodnější?Nejenom třeba z Paříže.A pokud je zkušenost z Paříží tak jakou mapu a v jakém měřítku v jaké navi?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Používám Sygic, akorát si nezapomeňte stáhnout mapu Francie :D. Poměrně přesné ...

hanher*

Doporučuji Sygic, jsem také jeho majitelem.

Pokud jsem někde, kde to neznám, uložím si svoji polohu do oblíbených.

Pokud jdu do cíle, který navigace zná také, vyberu možnost "jít tam".

Mapu si stáhněte tu, co Vám nabízejí na svých stránkách, je skutečně jak píše @hoummy přesná.

Navíc až dojdete k Eiffelovce, tak se Vám v Sygicu zobrazí ve 3D na displeji telefonu, je to opravdu povedené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]