Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPhone 5 nebo počkat?

Od: haaaaaasd odpovědí: 18 změna:

Dobrý den, chci se zeptat,jestli myslíte,že si mám koupit iPhone 5 (objednal bych ho do 2 měsíců) a nebo si mám raději počkat na iPhone 5S či iPhone 6 (podle toho,který vyrobí).. Já vůbec nevím, nejdříve mohu mít mobil za ty 2 měsíce a jestli už ten iPhone nebude takový starší a bylo by teda lepší počkat na nový model? Ale zase nechci čekat nějak hodně dlouho...prosím poraĎte

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

star001*
hodnocení

2x
Počkej. Věř mi, jsem dlouholetá uživatelka s Apple certifikací, o Apple se zajímám a je to moje práce. Apple nový iPhone představí na 100% tento rok a bude to brzy. Bud na WWDC, která bude v červnu což je za nějakých 35 dní a nebo trochu později. Určitě vyčkej, u další generace se plánuje vylepšený fotoaparát a spousta dalších vylepšení.
gfss
hodnocení

a nevíte kdy bude v prodeji?

hodnocení

1x

čekat na nový model? To by mohl člověk čekat do nekonečna :D

A toužit po výrobku Apple? Chcete být uživatel, nebo frajeřit...*haha*

haaaaaasd
hodnocení

Nechápu tu druhou část...?

Nechci frajeřit,potřebuji nový model,a žádám o radu ..:D

haaaaaasd
hodnocení

*nový mobil

Jako uživatel mobilu bych vybral jiného výrobce :D

haaaaaasd
hodnocení

Já jsem pro iPhone 100%,tak mě tady prosím nepřesvědčujte,ale radte :D :D

Berte to jako radu, nikoho nepřesvědčuji ;)

martinhajek*
Taky nechápu, jak si někdo může koupit iPhone...
doplněno 08.05.13 18:07: Tak iPhone rozhodně není to "nejlepší" co může mít. Tváří se to tak ale není. Spíš jsou to vyhozené peníze. Divím se že se ti co naletěli Applu, nezdraví ryčným "BÉÉÉ, BÉÉÉ...". :-D

greenbull*
hodnocení

0x

Lidi tak mu poraďte. Já sám mám android ale nikoho neodrazuji. Jestli chce iOS tak to je jeho věc.

Jinak nynější model vyšel v září 2012 tak je asi velký předpoklad že další model 5s vyjde v září 2013. Jinak ti asi neporadím, ale pochybuji že 5s bude něčím výjmečná, možná zase o něco méně výkonnější.

doplněno 08.05.13 17:44:

Oprava: více výkonnější :D

Ale ten další model co výjde v září 2014 bude zase o něco výkonnější a tak pořád dál...

Buď si chci něco pořídit a používat to nebo chci čekat s tím, že si pak dopřeju (možná) něco o čem budu mít "dobrý" pocit, že mám to nejlepší co může být... (možná) *haha*

doplněno 08.05.13 17:53:

Pokud výrobce neohlásí nějaké opravdu převratné novinky a vychytávky tak nečekat - platí obecně ;)

greenbull*

Ano to máte pravdu, ale on se ptal jen na nynější a následující model. Jinak je samozřejmě nesmysl čekat dál a dál na nové modely. Také pochybuji že apple dojde s něčím převratným. Popravdě to vypadá že nápady docházejí.

Z toho vyplývá, že nemá cenu čekat.

dzordz*
hodnocení

0x

Počkejte.

Ne na 5S nebo 6. Počkejte, možná si tu 100% jistotu ještě rozmyslíte ;)

hodnocení

0x

Jestli vyjde nový Iphone příští rok, tak se podle mě nevyplatí počkat. A stejně narozdíl od jiných značek telefonů, cena telefonů Apple velmi málo klesá s příchodem jiného Iphone. Já taky přemýšlím o upgrade na Iphone 5 nebo si možná koupím Samsung Galaxy Note2. Mám nyní Iphone 4S 64GB(vadí mě, že má jenom 512 MB RAM. Takže tak.

daniell*
hodnocení

0x

jde o to že můžeš čekat 2 měsíce nebo taky 5 měsícu nebo 2 roky ...

hodnocení

0x

necekej , kupuj jinak si to nekoupis nikdy. A pokud chce iOS a ma na to nakoupene aplikace , tak proc by mel jit do neceho jineho? Ja mam rad android , mam hafo aplikacich koupenych a tez nikoho nepresvedcuji at si koupi android. Kazdy podle sveho. Iphone 5 stoji cca 15tisic , samsung S4 take 15tisic. Takze proc by ne

martinxx1

Aple je sr..ka a vyhozený peníze,dneska letí Android a učet s aplikacemi muže prodat;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]