Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat,jestli myslíte,že si mám koupit iPhone 5 (objednal bych ho do 2 měsíců) a nebo si mám raději počkat na iPhone 5S či iPhone 6 (podle toho,který vyrobí).. Já vůbec nevím, nejdříve mohu mít mobil za ty 2 měsíce a jestli už ten iPhone nebude takový starší a bylo by teda lepší počkat na nový model? Ale zase nechci čekat nějak hodně dlouho...prosím poraĎte
čekat na nový model? To by mohl člověk čekat do nekonečna :D
A toužit po výrobku Apple? Chcete být uživatel, nebo frajeřit...![]()
Lidi tak mu poraďte. Já sám mám android ale nikoho neodrazuji. Jestli chce iOS tak to je jeho věc.
Jinak nynější model vyšel v září 2012 tak je asi velký předpoklad že další model 5s vyjde v září 2013. Jinak ti asi neporadím, ale pochybuji že 5s bude něčím výjmečná, možná zase o něco méně výkonnější.
doplněno 08.05.13 17:44:Oprava: více výkonnější :D
Ale ten další model co výjde v září 2014 bude zase o něco výkonnější a tak pořád dál...
Buď si chci něco pořídit a používat to nebo chci čekat s tím, že si pak dopřeju (možná) něco o čem budu mít "dobrý" pocit, že mám to nejlepší co může být... (možná) ![]()
Pokud výrobce neohlásí nějaké opravdu převratné novinky a vychytávky tak nečekat - platí obecně ![]()
Jestli vyjde nový Iphone příští rok, tak se podle mě nevyplatí počkat. A stejně narozdíl od jiných značek telefonů, cena telefonů Apple velmi málo klesá s příchodem jiného Iphone. Já taky přemýšlím o upgrade na Iphone 5 nebo si možná koupím Samsung Galaxy Note2. Mám nyní Iphone 4S 64GB(vadí mě, že má jenom 512 MB RAM. Takže tak.
necekej , kupuj jinak si to nekoupis nikdy. A pokud chce iOS a ma na to nakoupene aplikace , tak proc by mel jit do neceho jineho? Ja mam rad android , mam hafo aplikacich koupenych a tez nikoho nepresvedcuji at si koupi android. Kazdy podle sveho. Iphone 5 stoji cca 15tisic , samsung S4 take 15tisic. Takze proc by ne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.