Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat,jestli myslíte,že si mám koupit iPhone 5 (objednal bych ho do 2 měsíců) a nebo si mám raději počkat na iPhone 5S či iPhone 6 (podle toho,který vyrobí).. Já vůbec nevím, nejdříve mohu mít mobil za ty 2 měsíce a jestli už ten iPhone nebude takový starší a bylo by teda lepší počkat na nový model? Ale zase nechci čekat nějak hodně dlouho...prosím poraĎte
čekat na nový model? To by mohl člověk čekat do nekonečna :D
A toužit po výrobku Apple? Chcete být uživatel, nebo frajeřit...
Lidi tak mu poraďte. Já sám mám android ale nikoho neodrazuji. Jestli chce iOS tak to je jeho věc.
Jinak nynější model vyšel v září 2012 tak je asi velký předpoklad že další model 5s vyjde v září 2013. Jinak ti asi neporadím, ale pochybuji že 5s bude něčím výjmečná, možná zase o něco méně výkonnější.
doplněno 08.05.13 17:44:Oprava: více výkonnější :D
Ale ten další model co výjde v září 2014 bude zase o něco výkonnější a tak pořád dál...
Buď si chci něco pořídit a používat to nebo chci čekat s tím, že si pak dopřeju (možná) něco o čem budu mít "dobrý" pocit, že mám to nejlepší co může být... (možná)
Pokud výrobce neohlásí nějaké opravdu převratné novinky a vychytávky tak nečekat - platí obecně
Jestli vyjde nový Iphone příští rok, tak se podle mě nevyplatí počkat. A stejně narozdíl od jiných značek telefonů, cena telefonů Apple velmi málo klesá s příchodem jiného Iphone. Já taky přemýšlím o upgrade na Iphone 5 nebo si možná koupím Samsung Galaxy Note2. Mám nyní Iphone 4S 64GB(vadí mě, že má jenom 512 MB RAM. Takže tak.
necekej , kupuj jinak si to nekoupis nikdy. A pokud chce iOS a ma na to nakoupene aplikace , tak proc by mel jit do neceho jineho? Ja mam rad android , mam hafo aplikacich koupenych a tez nikoho nepresvedcuji at si koupi android. Kazdy podle sveho. Iphone 5 stoji cca 15tisic , samsung S4 take 15tisic. Takze proc by ne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.