Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám již pár let radiobudík zn. Roadstar CLR - 242. Nikdy jsem ne k buzení nepoužíval, pouze jako hodiny. Zhruba před půl rokem jsem ho začal používat jako budík. Zvuk budíku bylo rádio, nyní však hraje rádio zároveň s alarmem. Ten zvuk je po ránu nesnesitelný, s prominutím mě to nase*e. Nevíte někdo, jak nastavit, aby hrálo pouze rádio? Kde by se to dalo přepnout? Manual už bohužel nemám, na rádiu jsou tlačítka: SLEEP, SNOZE, ALARM, HOUR, MIN, tuning, FM/MW, volume. Nenapadá někoho, čím by se zvuk dal přepnout? Díky.
Zdravím, já už mám asi třetí radiobudík a vždy bylo zezadu takový překlikávátko jestli chci budik alarmem nebo budíkem...možná máte právě tento čudlík na půli cesty proto se spouští oboje. Ovšem nevíhoda radiobudíků..když v noci vypnou proud :D
Tady ještě odkaz na stažení manuálu, sice v AJ, ale při nejhorší google.translate
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.