Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypínání televize

Od: brumovjan* odpovědí: 8 změna:

Ahoj,koupil jsem si dneska novou LED televizi Hyundai a dovezl jsem jí domů a zapojil a chtěl jsem ladit kanály a vždy to vypně...už to dělám tak po dvacáte a vždy to vypne,ale jen při ladění,co stím?děkuji

doplněno 03.04.13 17:35:

tak přes set top box jsem naladil programy,ale po chvilce se tv sama vypne...a furt je tam černá tabulka s nápisem scart..a furt je seká...

doplněno 04.04.13 12:53:

tak to máme vyreklamovaný a zatím OK,takže tak,prodavači byli hodně příjemní...dali nám nový kus...a zatím faká...:)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

A pročpak jste si ji nenechal předvést na prodejně?

brumovjan*
hodnocení

já nevím,ale mám tam asi zítra jet,že?.)

doplněno 03.04.13 18:24:

mohl by to být hotelový mod?jak se vypíná?

laybor*

Je určená pro náš trh?

Měl jsem Hyundai LCD 2 roky, v záruce byla 1 x v opravě,vůbec nešla zapnout , tak jsem ji po záruce raději prodal.

doplněno 03.04.13 18:35:

Zavést do obchodu a at ji předvedou , vzáruce bys do ní neměl nijak vrtat.

tomas11*
hodnocení

2x

Zkusil jste to bez toho septoboxu jak jsem doplnil výše?

doplněno 03.04.13 18:40:

Doufám že nám pak dáte vědět lak to dopladlo.Přeji úspěch.

doplněno 03.04.13 18:41:

oprava-jak to ...

brumovjan*
hodnocení

děkuji všem..zkůšam všeale pojedu tam zítra a pak dám vědět co a jak...

tomas11*
hodnocení

0x

Napřed pořádně přečíst návod, a pak se uvidí.

doplněno 03.04.13 18:10:

zkusil bych tedy bez septoboxu a bez skartu,anténu rovnou do TV,aspoň na zkoušku.

brumovjan*
hodnocení

asi 5krát ho mám přečtený...

jirbar*
hodnocení

0x

Mně se televize sama zapíná a vypíná. Nebo taky hlasitost sama na plno. Pár metrů od baráku bydlí radioamatér a jak začne vysílat tak se TV může zbláznit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]