Nejste přihlášen/a.
Dobry den, nedavno jsem od znamych dostala jejich susicku, s tim,ze jde ,ale jen neco malo je treba opravit. Byla jsem velice rada..Je to siemens, kondenzacni, je teprve 3 roky stara. Susi, programy jdou,ale voda je jen castecne v nadobe pod susickou umistene-na vodu, jinak je voda nad touto nadobou v prostoru.Kdyz tedy dosusim, chci vycistit vse...otevru spodni cast a vyvali se na me voda. Nema nekdo tuseni, co by to mohlo byt?Nebo ,zda by oprava byla draha?Dekuji za veskere zpravy!Zdravi k.k.
napište model sušky a zeptám se technika, který dělám jen Bosch a Siemens co by to mohlo být za problém.
Halo, velice dekuji za odpoved a ochotu! Jste jediny, ktery dosud projevil zajem nam poradit,prip. pomoci...Tedy jedna se o susicku Siemens C 44.10. Pokud to je pravda, rok vyroby je cca 2010.Proto jsme ji take nevyhodili..Zatim je ve sklepe,kde nerusi,kdyz ji cistim a vytece nejaka ta voda na zem...Je mi to zahada. Susi, pravidelne ji cistime-tedy filtr a vody z nadoby vezpod.Ale vzhledem k nejake te zahade s vodou,jeste vyndavam i ta 2 zarizeni-nevim,jak se spravne nazyvaji- kde se drzi take voda ..zrejme i proto ji chteli vyhodit. Zatim dekuji a budu cekat na odpoved!Pekny den
K.k.
abych řekl pravdu, tak ten model je mi neznámý a to se pohybuji kolem této značky v bílé technice několik let včetně Bosch ( je to jedna firma BSH). ten model zní spíše jako u telefonu, avšak servisní technik bude vědět rozhodně víc.pak dám vědět
doplněno 23.04.13 09:24:pro doplnění, model bude začínat písmeny WT a pár čísel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.