Nejste přihlášen/a.
Ahoj,Pomůžete mi prosím někdo?
Když si chci stáhnout na svůj mobil Hru Pou tak se mi ukáže že jsem eště doposud nepoužívala aplikaci Google Play.
Zobrazí se mi tohle :
Chyba "Do aplikace Obchod Google Play (ikona aplikace bílé nákupní tašky) jste se v tomto zařízení dosud nepřihlásili pomocí tohoto e-mailového účtu. Další informace."se na webu Google Play zobrazí v případě, že:
Ehm mam a ty si pořádně přečti otázku!
Tam mi píšou že tento účet dosud nebyl registrován na tomto zařízení a nwm co s tim ((
Pls poraďte mi už někdo něco
Klid
Pokud jsem to dobře pochopil, zkus to ještě jednou (teď nebo třeba až zítra), možná už to půjde.
doplněno 02.04.13 21:48:Podporované Xperie:
Sony Ericsson Xperia Acro ale nwm proč to nefunguje prostě nwm jestli jako ... přihlásila jsem se na Google Play pomoci G-mailu
Když se přihlásíte do Google play, zmáčknete pravé dotykové tlačítko (menu), měla by tam být položka účty.
Je tam ten Váš?
Nebo se to dá zjistit také zde play.google.com/... na záložce Nastavení. V seznamu musí být uvedeno příslušné zařízení (+ datum registrace a datum posledního přístupu na Google Play). Je tam?
Přihlaš se na Google+, něco ti napíšu. Nechci to řešit tady, ať sem zbytečně nepíšu případné další nefunkční postupy.
Ahoj, mám stejny problem s prihlasenim na google play... Resim to uz tyden a porad sem nic nobjevil. Uz nevim co s tim... Mohl bych se prosim zeptat zda jsi to nahodou uz nerozhejbala a pripadne jak? Dekuji, Tom, Brno
uz sem na to prisla...
Kdyz zapnes mobil tak mas na plose Google Play a tam se ti zobrazi ze pridas ucet a pak uz stahujes
Mělo cenu kupovat chytrý mobil? Dle té diskuze to vypadá, že problémy teprve nastanou. Jistě budeš chtít root.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.