Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak manuálně naladit TV

Od: bobika* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Mám dotaz ohledně ladění TV na DVB-T. Vždy jsem ladil TV automaticky a vždy naladila spoustu programů ale tentokrát (po přestěhování) mi naladila jen kanály základní. Přitom v předchozím bydlišti (vzdálené cca 300 m :) ) jsem měl i spoustu něměckých a i více českých stanic. Chci se zeptat, jakým způsobem mám ladit TV manuálně? Když kouknu na weby: jak naladit fandu atd., tak v manuálním ladění doporučují nastavovat čísla kanálů. Mě se ale TV neptá na kanály ale na frekvenci (tuším). Co s tím? Děkuji všem za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dericcaster*
hodnocení

2x

Frekvence kanálů zde a třeba i zde. Nicméně, pokud je změna bydliště jen 300m a nemáte dům za plechovou továrnou, pak bych na vašem místě zkoumal funkčnost a seřízení antény. A podle mne, nebylo vůbec třeba znovu ladit celou TV. Na třista metrech přeci nezačne (na 99,9%) TV chytat kanály z jiného vysílače.

bobika*
hodnocení

Za frekvence děkuji. Je pravda, že bych měl být na stejném vysílači ale když jsem anténu píchnul do TV, nenašel nic a proto jsem přelaďoval. Nicméně tu anténu prubnu. Díky za rady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]