Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Huawei Ascend G300 - Downgrade

Od: kenseiarrs* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den. Mám telefon Huawei Ascend G300 s Androidem 4.0.3, ale oproti 2.3 je pomalý. Chtěl bych zpět starší verzi. Nevěděl by někdo, jak to udělat? Zkoušel jsem si stáhnout jakýsi balíček souborů, ale ten mi s tím androidem nic neudělal..
____
Číslo sestavení je U8815V100R001C02B952
Upgradoval jsem ho pomocí balíčku od Vodafone, který jsem normálně stáhl v Online aktualizacích.
Děkuji za pomoc!
S pozdravem Ken:)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tronmkiheda*
hodnocení

0x

Obávám se, že downgrade může provést pouze autorizovaný servis, který nahraje původní operační systém. Android sám o sobě downgrade nepovolí.

hodnocení

0x

Downgrade by měl být možný po rootnutí telefonu - návod na webu a potom získání a nahrání starší ROM. Kolega ten telefon teď má, myslím ale že tam naopak nahrál nejnovější verzi Androidu Cyanogen a běhá mu to svižně.

kenseiarrs*
hodnocení

A nevíte prosím, kde ten Android Cyanogen stáhnu? Protože v online aktualizacích nic není..

Cyanogen-mod je neoficiální verze Androidu vytvořena skupinou vývojářů, neobsahuje žádné zbytečné aplikace operátora a výrobce.
Na google hledejte: cyanogen mod ascend g300 xda :)
stirecek*
S přechodem na neoficiální verzi bych byl opatrný, kvůli ztrátě záruky. Mrkni se na stránky fórum androida, tam toho najdeš víc ohledně přechodu zpět. Ostatně tohle by ti mohli udělat přímo ve Vodafonu.
doplněno 03.04.13 08:17: g300.cz/...
Píšou tam, ze přechod zpět oficiálně jen z verze 936 a 937...
doplněno 03.04.13 08:18: g300.cz/...
kenseiarrs*
hodnocení

Právě toto jsem zkoušel a nešlo to. Píše to ,,Update failed" .. Nevěděl by jste o něčem jiném?

stirecek*
A kde jsi vzal verzi 952? Mne to nabízí 937, ale jeste jedu na GB ...
kenseiarrs*
hodnocení

Já to normálně aktualizoval pomocí toho balíčku, co vydal Vodafone na ICS.. Nic jsem s tím jinak nedělal

stirecek*
Tak to jsi asi aktualizoval z té 937, 952 přišla az později. S tim ti neporadím, jedině root , ale přijdeš nejspíš o záruku. Nebo zkus napsat do vodafonu , co ti odpoví.
kenseiarrs*
hodnocení

A jak bych mohl ten root udělat? Záruku už stejně nemám..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]