Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám telefon Huawei Ascend G300 s Androidem 4.0.3, ale oproti 2.3 je pomalý. Chtěl bych zpět starší verzi. Nevěděl by někdo, jak to udělat? Zkoušel jsem si stáhnout jakýsi balíček souborů, ale ten mi s tím androidem nic neudělal..
____
Číslo sestavení je U8815V100R001C02B952
Upgradoval jsem ho pomocí balíčku od Vodafone, který jsem normálně stáhl v Online aktualizacích.
Děkuji za pomoc!
S pozdravem Ken
Downgrade by měl být možný po rootnutí telefonu - návod na webu a potom získání a nahrání starší ROM. Kolega ten telefon teď má, myslím ale že tam naopak nahrál nejnovější verzi Androidu Cyanogen a běhá mu to svižně.
A nevíte prosím, kde ten Android Cyanogen stáhnu? Protože v online aktualizacích nic není..
Právě toto jsem zkoušel a nešlo to. Píše to ,,Update failed" .. Nevěděl by jste o něčem jiném?
Já to normálně aktualizoval pomocí toho balíčku, co vydal Vodafone na ICS.. Nic jsem s tím jinak nedělal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.