Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čtečka QR kódů Nokia

Od: olaf71* odpovědí: 5 změna:

máte někdo nainstalovanou aplikaci čtečka QR kódů od Seznam.cz na Nokii s OS Belle a jak vám event. funguje? mám C7 a vždy mi to při načtení píše, že kvalita je nízká a tím pádem nic nepřečte. možná je to tím, že fotoaparát na tomhle telefonu je snad nejhorší co jsem kdy kde viděl

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Měl jsem n97 mini a vyměnil za Xperia Ray. V porovnání těchto dvou telefonu, už bych si nikdy nokii nekoupil. Čtečka na nokii přečetla jenom nějaké kody na xperii nemám problém :)

hodnocení

0x

Mě čtečka na Nokii N900 přečte kódy bez chyb (ty URL fungují) i když já to na displeji ještě nedocentruzju a je to rozmazané jak máslo na chlebu.

praivo*
hodnocení

0x

Zkus BeeTagg nebo ScanLife.

edge*
hodnocení

0x

Na Nokii N8 jsem zatím neměl žádný problém. Jen jeslti nebude problém, že C7 neobsahuje autofocus. Vyzkoušej ještě nějaké jiné čtečky.

hodnocení

0x

Ono je potřeba aby QR kód byl vyfocen dostatečně z blízka (aby zabral co největší plochu snímku ) a k tomu je potřeba "makrorežim" který mají mobily poze s autofokusem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]