Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový technický dotaz. Telefon Motorola Talkabout T2288 je napájen 3 nabíjecími články typu Ni-MH, po 13 letech jsou tyto články ovšem již značně opotřebené a nepoužitelné. Telefon lze, jak jsem zjistil napájet 3 tužkovými bateriemi typu AAA. Na jedné stránce jsem se dočetl, že je ovšem k takovému napájení tužkáči zapotřebí "vymezovací redukce" a tak bych se chtěl zeptat co to je vymezovací redukce a jestli je to pro napájení tužkovkami tohoto telefonu opravdu nutné. Díky moc za pomoc.
Mám Alcatel One Touch Club Plus a ten má v pouzdře přepážku, která se po vyjmutí originální baterie dá otočit a následně vsadit 3 AA články.
doplněno 08.05.13 17:34:Zrovna mobil na fotce vypadá jako nastavený na "tužkovky".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.