Nejste přihlášen/a.
V kameném obchodě jsem si koupil mobilní telefon. Po pěti dnech jsem ho odnesl na prodejnu a řekl jsem že mně něco nechunguje jak má, tak jsem mu ho tam nechal aby to nějak sprovoznil. Po pěti dnech my ho vrátil a řekl že to bude fungovat. Na druhý den jsem tam byl znovu že mně to nefunguje jak má. Tak jsem ho chtěl vrátit a on my řekl že to není možný. Neboť ten telefon funguje jak má. Tak jsem ho chtěl vrátit jako ( bez udání důvodu ) a bylo my řečeno že to nepujde. Tak si nevým rady co dělat. Byl bych rád kdyby jste my mohli pomoct. Děkuji
no, bez udání důvodu ho asi těžko vrátíte. To by se mi ale docela líbilo. Nědo bych na pár dní potřebovala, tak bych si to koupila, použila k danému účelu a zase vrátila. Třeba v létě, když se má sekat tráva. Hupky, koupit sekačku, posekat a pěkně dojít na prodejnu vrátit...Lepší jak půjčovna
A jestli Vám "něco" na mobilu nefunguje, tak ho řádně reklamujte.
Například v datartu to možné je... Já jsem si takhle potřeboval vytepovat auto, tak jsem si u nich koupil tepovací lux za 8.000,- pak ho do dvou dnů vrátil, samozřejmě vyčistěný po tepování mého auta a v pohodě mi ho vzali... To sámé u fotoaparátu, potřeboval jsem něco vyfotit kvalitně, tak jsem si u nich koupil zrcadlovku za 15.000,-, vyfotil, do 5 dnů vrátil a opět v pohodě. Slyšel jsem, že to pak dávají do aukcí, tak nevím...
V tomto případě vrátit mabil bez udání důvodu opravdu nejde (toto pravidlo platí pouze pro obchod mimo provozovnu)Ve vašem případě je jedinná možnost odnést mobil k soudnímu znalcia nechat ho posoudit zda funguje nebo ne
Snad si koupím výrobek který bude fungovat jak má? A když tak nefunguje tak je mně kničemu a chci ho vrátit. Tak jak to je tedy?
a kdo rozhodne, že nefunguje tak jak má? vy? na základě čeho?
zapomněl jste napsat, co konkrétně nefunguje jak má...
doplněno 29.03.13 17:48:takže jste si vybral špatný telefon. telefon, který funguje jinak než ten kamarádův... telefon vlastně funguje správně, jen vy chcete něco jiného. chápu to správně?
U LG optimus L7 mně nešli aplikace ukládat na paměťovou kartu. U mobilu co mně pojčil kamoš to šlo bez problému ( samsung galaxy S II ) . Z toho důvodu sem ho chtěl vrátit neboť telefon nemůžu využít tak jak jsem si myslel. Jsem omezen pouze pamětí telefonu.
"This is not a bug, this is a feature."Telefon opravdu pracuje tak jak má. Jediné, co můžeš udělat, je přesunout už nainstalované aplikace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.