Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvodníci na internetu

Od: makynka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda jste nebil také někdo podveden na bazoši?prodavající se podepisuje jako ondra email Bartoš(wondra12@seznam.cz) prodal mi mobilní telefon který měl být údajně funkční ale kdyz sem ho rozbalila telefon nešel zapnout a v servisu mi řekli že je zřejmě vytopený,v mobilu chyběli šroubky,byl přezízlí flex kabel k tlačítkům a utrhnuté čidlo.nemáte někdo s tímto zkušenosti? 2720kč je docela velká částka za nefunkční mobil.prosím poraďte co mam teď ďelat .markytka.b14@seznam.cz ...děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Co máš dělat? Vzít si ponaučení, že máš nakupovat pouze u prověřených prodejců. Pročti si #podvod+bazosodpovědi na podobné téma, vpravo nahoře si můžeš dít vyhledat bazoš nebo podvodník a zvol si vlastní postup. Když se zeptám strejdy Gůgla, tak mi prozradí, že dotyčný se jmenuje Ondřej Bartoš, sídlí někde v Liberci 1 a má telefon 773994791. To je docela dost údajů, ne?

Co máš dělat? Sebrat se jit na policii a všechno ohlásit. Vykuk spoléhá na to že pod 5000 škody na něj nikdo nemůže ale třeba nejsi sama komu to udělal a jestli ani ti další nad tím nemávnou rukou, tak mu to policajti sečtou. Druhá věc co musíš udělat je okamžitě kontaktovat bazoš aby mu dali stopku a jestli mají tak by ti mohli dát i kontakty na další lidí kteří se mu ozvali přes vnitřní vzkazy na jeho inzeráty a kontaktovat je jestli nedopadli jako ty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]