Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda jste nebil také někdo podveden na bazoši?prodavající se podepisuje jako ondra email Bartoš(wondra12@seznam.cz) prodal mi mobilní telefon který měl být údajně funkční ale kdyz sem ho rozbalila telefon nešel zapnout a v servisu mi řekli že je zřejmě vytopený,v mobilu chyběli šroubky,byl přezízlí flex kabel k tlačítkům a utrhnuté čidlo.nemáte někdo s tímto zkušenosti? 2720kč je docela velká částka za nefunkční mobil.prosím poraďte co mam teď ďelat .markytka.b14@seznam.cz ...děkuji
Co máš dělat? Vzít si ponaučení, že máš nakupovat pouze u prověřených prodejců. Pročti si #podvod+bazosodpovědi na podobné téma, vpravo nahoře si můžeš dít vyhledat bazoš nebo podvodník a zvol si vlastní postup. Když se zeptám strejdy Gůgla, tak mi prozradí, že dotyčný se jmenuje Ondřej Bartoš, sídlí někde v Liberci 1 a má telefon 773994791. To je docela dost údajů, ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.