Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pumaphone m1

Od: matkanard* odpovědí: 3 změna:

mam pumaphone m1 od sagemu. nejde mi z nej posilat a prijimat zpravy, zkousela jsem vratit na tovarni nastaveni, ale stejne to nejde. bohuzel nemuzu najit od nej uctenku, takze nemuzu to vratit. mam sice jiny telefon, ale chtela bych ten od sagemu nejak opravit a dat to nejmladsi sestre. vim ze to melo v cechach malo lidi, ale jestli mel nekdo s tim stejny problem a podarilo to vyresit, tak prosim o radu.

p.s. chytre lidi, co maji chytre telefony, nemusite mi odpovidat, jestli nemuzete pomoct. vtipkovani presmerujte na jine otazky prosim.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den, mám pro Vás několik typů: 1. Zkuste vyndat SIM kartu a dát ji tam zpátky (možná že není ve správné poloze) 2. Zkontrolujte funkčnost SIM karty (jestli už náhodou není neaktivní, v tomto případě zajděte k operátorovi a dejte ji aktivovat) 3. Pokud nic z předchozích typů nefunguje, dejte ho přeinstalovat. Možná je problém se signálem, ale pokud Vám jde telefonovat, tak asi ne. A nebo poslední možnost, máte plnou paměť na SMS, v takovém případě nejdou SMS ani posílat ani přijímat, zkontrolujte, popřípadě promažte. Už mě nic jiného asi nenapadá, snad jen najít tu účtenku a vrátit. :)

matkanard*
hodnocení

volat se z nej da. je to neco se softwarem asi. ale ta spolecnost co to vyrabi sagem, zkrachovala, tak hledam lidi kteri treba to stihli opravit, a vi jak na to

Nejčastější příčinou nefunkčnosti sms služeb bývá zásah do nastavení čísla střediska služeb v nastavení telefonu. Jestli dokážeš nastavení sms najít sama tak porovnej číslo střediska služeb s jiným telefonem nebo si zajdi na prodejnu svého operátora. Můžeš i zavolat na help linku operátora a nechat sí poradit.
doplněno 29.03.13 07:02: Tady je třeba návod T.Mob.
V menu telefonu vyberte položku
Zprávy a potvrďte ji.
2. Zvolte položku Textové zprávy.
3. Vyberte Nastavení.
4. Potvrďte položku Středisko zpráv.
5. Zadejte číslo +420 603 052 000 a
potvrďte jej.
6. Typ odchozí zprávy nastavte na
Text
Číslo pro outů je
602909909
vodafone
608005681

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]