Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučte tablet

Od: samuelg* odpovědí: 12 změna:

Poprosím keby niekto kto sa v tom vyzná mi doporučil konkrétny tablet s týmito parametrami v cene okolo 6000 Kč.

mal by mať:

1. dvoj jadro minimalne 1000 MHz

2. RAM 1 GB

3. uhlopriečku minimalne 7

4. flash pamat minimalne 8 GB

5. android 4.0 tak aby podproval flash player

6. slot na micro SD carty (z tohoto dôvodu nemam záujem o Nexus)7. výdrž batérie aspoň 5 hodín pri prezeraní netu

8. vymienateľnú batériu (nie vbudovanú do zariadenia) - tak aby som kedykoľvek keď kapacita batérie časom klesne pod mne vyhovujúcu úroveň ju mohol kedykoľvek vymeniť za novú

9. grafiku minimálne o vykone Mali 400

doplněno 29.03.13 09:31: 10. GPS
11. HDMI vystup
12. USB OTG

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

j0ck3r*
hodnocení

0x

Skus se podivat na tento alza.cz/..., sice nema vstup pro SD, ale vypada dosti solidně.

samuelg*
Nexus urcite nie. Bohuzial sa rozhodli nezabudovat tam slot na micro SD karty a teda ja o taky tablet nemam zaujem. 16 GB z toho cca 5 zaberá systém a predinštalované apky :) ani zadarmo :)
jirbar*

Nexus nemá slot, škoda. No kup si nějaký šunt. Jistě dobře vybereš do těch 6000 Kč

doplněno 29.03.13 12:42:

Zajímavý je požadavek 8 to si snad budeš muset nechat něco vyrobit a pak požadavek 11 tak to jsem neviděl ani na jednom tabletu. No třeba to existuje.

samuelg*
uznavam že vymienatelna bateria je u tabletov rarita je to ale skoda pretoze si myslim ze mnoho jedincov by uvitalo tak ako u smartfonov moznost vymenit si bateriu (hlavne ked momentalna technologia baterii jednoducho nepokryva energeticku spotrebu tychto zariadeni) alebo mali moznost dokupit silnejsiu bateriu pripadne aj so zadnym krytom - nie totiž každy preferuje ultratenke tablety či smartfóny ktore rezu do ruky a dali by prednost radsej kapacite baterie pred tenkostou telefonu. Vbudovanu bateriu beriem od vyrobcov ako podraz na zakaznika. Tak isto ako nepridanie slotu na micro SD.
HDMI vystup je uplne normalna vec u tabletov trosku pobehaj po nete a uvidis ze už tablety okolo 3000 Kč ho mavaju :)

hodnocení

0x

Dobrý den, vybrat tablet podle Vašich parametrů byl opravdu oříšek. Zvláště pokud šlo o tu vyměnitelnou baterii, bohužel takových tabletů se mnoho neprodává a spolu s Vašimi dalšími kritérii ještě míň. Baterie se však i do celistvých tabletů dají sehnat dobře a skoro v káždém servisu, ale jen když máte dobrou značku. Z tohoto důvodu jsem ze seznamu vypustil značky typu (Goclever,Yarvik...). Zde jsou moje doporučení:

datart.cz/...

datart.cz/... (tento jsem jako jediný nezkoušel, ale vypadá celkem dobře)

datart.cz/...

datart.cz/...

samuelg*
dik za prispevok:
1. neni tam žiadny údaj o grafike skusim pohladať keby bola aspoň mali 400 tak sympatický
2. celkom sympaticky ešte pozriem na neho recenzie od užívateľov
3. jednojadrovy procesor - eee
4. len 512 MB Ram - eee
jdukolem

ONDA V811,nevo jiný typ této značky,všechny mají demontovatelnou zadní stěnu elektroprotebe.cz/...

samuelg*
vies ja som zo slovenska a u nas nezozenies tablety tejto znacky aspon co som pozeral na nete
praivo*

1. Sekunduje mu 1 GB operační paměti a především pak svižná čtyřjádrová grafická karta MALI-400 pro hraní i náročnějších her.

doplněno 28.03.13 17:29:

Pardon, to je k 2, špatně jsem se podíval.

doplněno 28.03.13 17:33:

Ale to je jedno, protože Galaxy Tab má také Mali 400.

bhaap.com/...

The Mali-400 MP graphics processor ensures clear and sharp visuals.

samuelg*
a co hovoris na toto
tablety.heureka.cz/...
len sa bojim toho prispevku co tam jeden dal v recenzii ze mu relativne rychlo sa znizila kapacita baterie a ze ju nemal kde vymenit potom :(
ale ta 1 je celkom sympaticka :) skoda ze ta 2 ka nema GPS modul
samuelg*
nikto žiadny názor na ten ferguson s3 plus?

No nevím, s těmi náhradními díly (baterie...) to vypadá bledě a takové malé firmy zaniknou po roce a nebudete moct už ani pak uplatnit záruku. Jinak mě jsem podobně nabušený tablet podobné značky a za 4 měsíce odešel...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]