Nejste přihlášen/a.
Poprosím keby niekto kto sa v tom vyzná mi doporučil konkrétny tablet s týmito parametrami v cene okolo 6000 Kč.
mal by mať:
1. dvoj jadro minimalne 1000 MHz
2. RAM 1 GB
3. uhlopriečku minimalne 7
4. flash pamat minimalne 8 GB
5. android 4.0 tak aby podproval flash player
6. slot na micro SD carty (z tohoto dôvodu nemam záujem o Nexus)7. výdrž batérie aspoň 5 hodín pri prezeraní netu
8. vymienateľnú batériu (nie vbudovanú do zariadenia) - tak aby som kedykoľvek keď kapacita batérie časom klesne pod mne vyhovujúcu úroveň ju mohol kedykoľvek vymeniť za novú
9. grafiku minimálne o vykone Mali 400
doplněno 29.03.13 09:31: 10. GPS
Nexus nemá slot, škoda. No kup si nějaký šunt. Jistě dobře vybereš do těch 6000 Kč
doplněno 29.03.13 12:42:Zajímavý je požadavek 8 to si snad budeš muset nechat něco vyrobit a pak požadavek 11 tak to jsem neviděl ani na jednom tabletu. No třeba to existuje.
Dobrý den, vybrat tablet podle Vašich parametrů byl opravdu oříšek. Zvláště pokud šlo o tu vyměnitelnou baterii, bohužel takových tabletů se mnoho neprodává a spolu s Vašimi dalšími kritérii ještě míň. Baterie se však i do celistvých tabletů dají sehnat dobře a skoro v káždém servisu, ale jen když máte dobrou značku. Z tohoto důvodu jsem ze seznamu vypustil značky typu (Goclever,Yarvik...). Zde jsou moje doporučení:
datart.cz/... (tento jsem jako jediný nezkoušel, ale vypadá celkem dobře)
ONDA V811,nevo jiný typ této značky,všechny mají demontovatelnou zadní stěnu elektroprotebe.cz/...
1. Sekunduje mu 1 GB operační paměti a především pak svižná čtyřjádrová grafická karta MALI-400 pro hraní i náročnějších her.
doplněno 28.03.13 17:29:Pardon, to je k 2, špatně jsem se podíval.
doplněno 28.03.13 17:33:Ale to je jedno, protože Galaxy Tab má také Mali 400.
The Mali-400 MP graphics processor ensures clear and sharp visuals.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.