Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Set top box nenahrává (Ferguson ARIVA T65)

Od: struzin odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, prosím o radu, přes usb mám připojený 2,5 HDD 500GB adata...když spustím nahrávání, po několika (asi 2) minutách (pokaždé je to ale jinak) se nahrávání samo vypne. Přehrávání z hdd je v pořádku. V návodu jsem se dočetl, že hdd musí mít vlastní napájení, což můj hdd nemá, ale v recenzích jsem se dočetl, že uživatelé v pohodě nahrávají i bez napájení. Dále v návodu píšou, že někdy je potřeba hdd naformátovat...to by ale nešlo ani přehrávání, nebo ano? Nebo může jít o poruchu settopboxu?
Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kohoutm2*
hodnocení

2x

Mozna pricina muze byt, ze se po zapojeni 2.5" HDD napajeneho z USB zvysi spotreba proudu pres USB a to muze zdroj z duvodu pretezovani zdroje vypnout. Pro vylouceni tehle priciny by se dal pripodit treba 3,5" disk s vlastnim napajeni, ktery neni napajeny z USB.

struzin
hodnocení

No ale to by nefungonalo ani přehrávání filmů z hdd, ne?...a to funguje bezchybně?

kohoutm2*

Mohlo a nemusi, jen jsem se snazil vyradit jednu z moznych pricin vyzkousenim jineho disku, ktery nebude napajeny ze set-top boxu. Je mozne, ze je to nejaka HW nebo SW chyba v set-top boxu, kterou uzivatel nema sanci zjistit. Proste zvolit metodu pokus omyl a neco vyzkouset nebo vypozorovat nejake souvislosti a chovani. Z jedne kombinace dvou zarizeni tezko rict.

struzin
hodnocení

jojo, určitě to vyzkouším, dnes si půjčím 3,5 hdd s napájením a uvidíme...

struzin
hodnocení

...tak bylo to tím vlastním napájením...díky

jirbar*

V návodu je to snad jasně napsáno. Aco kdo povídá na to bych nedal. Buď rád že Ariva neodešla do věčnejch lovišt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]