Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, obtěžuje mě stále jeden volající. Jak mohu jeho číslo dát v telefonu na tzv. černou listinu, aby mě stále neprozvánělo ono číslo? Děkuji
Nemáte prosím tip na nějaký software, který bych mohl prubnout do té nokie přes kabel?
Chtělo by to nějakou černou listinu, jako mají siemens, prosím o radu
S tím poradit neumím, pokud hovory otravují hodně, dejte si zatím aspoň na dané číslo takové vyzvánění, které není slyšet, možná by fungovala i nahrávka ticha, nebo jen nějaké cvaknutí.
Snad někdo poradí.
O ničem takovým nevím a když, tak jedině pro telefony s OS.
Tady je nejjednodušší zavolat prostě na operátora, zasvětit ho do problému a on problém vyřeší. Pak je tady sviňárna typu přesměrování hovoru. Tohle jsem kdysi udělal já, přesměroval jsem jedno telefonní číslo, které mě neustále obtěžovalo, na erotickou linku. Myslím, že ho to hned přestalo bavit, po zjištění ceny za hovor.
Nevím, jak je to u těchto Nokií, ale když pořádně projedete nastavení hovorů, nevo někde v protokolech, možná i tam lze nějakou blokaci nastavit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.