Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem usb flash disk Verbatim 64GB ale špatně,téměř vůbec nekomunikoval s příjmačem Argus VIP2.Chtěl jsem ho v pobočce ALZA.cz vyměnit za ADATA,ale prodavač mi řekl,že ten bude dělat totéž a vrátil mi peníze.Jak je to možné,když úplně malý flash disk s malinkou kapacitou mi fungoval bezchybně?Existují nějaké usb flash disky o kapacitě 64GB,které by dobře komunikovaly s Argus VIP2?
Podle všeho zařízení nedokáže spracovat uložiště dat o takovéto kapacitě.
Zkusil bych 32gb případně 16gb. To by mělo zvládnout většina zařízení
Řešil jsem podobný problém, nakonec jsem zjistil, že můj příjímač funguje do 16GB, pak jsem dostal nápad a zkusmo jsem 32GB úložiště rozdělil na dvě části a jednu jsem zvětšoval, dostal jsem se na nepochopitelných 29GB kdy to ještě vzájemně komunikovalo
Ještě jsem se na netu pokusil najít informaci, jestli daný přehrávač nemá nějaké omezení pro kapacitu USB flešek, ale nic jsem nenašel. Jen mě napadá, jestli není schválně kapacita pro flešky omezena na 32 GB (pro FAT32), ale to je asi blbost... Ještě bych zkusil (pokud byste chtěl zkusit jinou flešku) naformátovat na EXT2. A určitě také nahrát nejnovější firmware...
Jak jsem psal, s největší pravděpodobností nejde o nic jiného než o kapacitu flashky, nevím zdali 32GB pomůže nebo ne, u mne se jednalo o jiný přijímač, taky jsem nikde nemohl dohledat kolik GB maximálně podporuje, zjistil jsem to zkusmo a výsledek byl v mém případě 29GB. Díky tomu mohu teď používat na přijímači externí harddisk s vlastním napájením, který po rozdělení na 29GB oddíly maká v pohodě. Pokud neni v tomto případě nikde uvedeno kolik přijímač podporuje nezbývá než experimentovat s velikostí, co je ale úplně zbytečné je experimentovat s formátem, i nenaformátovaný HDD musí s přijímačem nějak komunikovat a pak bude možné jej přijímačem naformátovat na formát který mu nejlíp vyhovuje i kdyby byl zcela atypický
A v návodu k přijímači není uvedené, jaké parametry má mít USB zařízení? Např. max. kapacita? Nebo typ systémového souboru (FAT, NTFS, ...)? Také může být problém v rychlosti zápisu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.