Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,chteěl bych se zeptat kolik by mě stálo poštovné když jsem ze Zlína na tento vrtulník...do domu ne ..vyzvedl bych si to na pobočce..
A už si to někdy ovládal? Pokud ne,tak doporučuji koupit nějaký v kamenném obchodě za 300kč.
Nevím jak tady ty modely za 1000kč a víc,ale ten co sem měl za 300kč,tak sem párkrát do něčeho narazil (jelikož když se to člověk učí,tak to prostě jinak nejde) a zlomila se mi vrtule. Tak hold skončil v koši
ty za 300 se nedají pořádně ovládat, nedrží směr a musí se pořád kolečkem dolaďovat, ale jak se přidá nebo ubere, zase se to rozhodí a můžete štelovat znova. Mám jeden takový doma a lítat se s tím pořádně fakt nedá.
Teď jsem lítal taky s malým vrtulníčkem cca za 1000 Kč, s kovovou konstrukcí, držel ve vzduchu perfektně na místě bez jakéhokoliv samotočení a lítalo se s ním tisíckrát líp, i pro začátečníka je mnohem lepší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.