Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android UPGRADE

Od: zuntr* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám Samsung Galaxy S2 a zajímalo by mě jestli bych si nezničil mobil tím že si uprgraduju Android z 4.0.4 na 4.1.2 a dělal bych to podle tohoto videa

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

0x

Znicit by se teoreticky nemel je to jak rootnout telefon take se neznici ale musi to delat clovek co tomu rozumí.nerikam ze to podle navodu neudelate ale na ruznych forech pár lidi už zabrecelo kdyz se to nepovedlo a chteli radu jak to napravit.

Pokad nynejsi verze androida je v pohode nic bych nemenil! treba casem samsung na galaxy sám vydá novou verzi

doplněno 26.03.13 07:32:

hlavne jestli samsung pak uzna reklamaci kdyz se v telefonu menil software a zjisti se ze zavada je tim zpusobená

hodnocení

0x
Na návod jsem tedy nekoukal, ale pokud jste z Prahy, mohl bych vám to udělat :)
Už jsem to dělal nespočet-krát. Samozřejmě zdarma.
Pokud ne, kouknětě na fórum "xda"> zadejte svůj telefon> najděte firmware který chcete a začnete :)
Rozhodně doporučuji být velmi opatrný na rozdíly ve verzích telefonů!
Přeji hodně štěstí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]