Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka - hnědé skrvny na příborech

Od: anndrejjka* odpovědí: 3 změna:
Dobrý mám dotaz asi měsíc mám myčku Whirlpool, ale nedávno mi začala dělat hnědé skrvny na příborech tak jsem se chtěla zeptat jestli nevíte čím to může být. Moc děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

1x
Máte tam ty náplně, co tam mají být a jsou v předepsaném množství? (Sůl, leštidlo) Jaké jsou ty "hnedé skvrny"? Nejde o rez na nekvalitních příborech ponechaných dlouho ve vlhku?
anndrejjka*
hodnocení

No je pravda že jsme si koupili nový příbory a jsou obyčejné. A také od té doby mi to dělá. Jinak jsem měla příbory za 600 kč a vše bylo v pořádku a teď jsem si koupila za 150 kč a od té doby se mi dělají ty skvrny. A mě se teda zdá, že je to opravdu rez. Jinak sůl tam máme a leštidlo asi nééé. Já se v tom moc nevyznám to spíše přítel on to vše nastavoval. Takže to asi opravdu bude těma příborama že ano.
al bunda*
S pravděpodobností hraničící s jistotou to jsou ty příbory. Prostředí v myčce je strašná žíravina.
Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]