Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smatrphone okolo 7000,- Kč?

Od: lindaf* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, potřebovala bych poradit, nějaký telefon, nejlépe SAMSUNG )nebo HTC popřípadě SONY), udám parametry..

dobrý foťák (8mpix), android 4.0 popřípadě možnost upgrade na 4.1, asi tak za 7000,- s tím, že tam může být rezerva tak 500 korun nebudu ho kupovat hned...přemýšlela jsem o Samsung Galaxy S2 ale přijde mi už trošku zastaralý co myslíte?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kulik*
hodnocení

0x

líbí se mi HTC One S ,případně Smasung Galaxy S 3 mini,ale ten nemá 8 Mp x foto,(jen "pouze" 5)

hodnocení

0x

Jako alternativu k Samsungu, který není z daleka zastaralý až na operační systém, který se dá upgradovat bych nabídl Sony Xperia P s nádherným designem a fotoaparátem se slušným rozlišením a cenou kolem 6000-7000kč.

skibob16*
hodnocení

0x

Při uvedení Samsungu IV,půjde Samsung III hodně z cenou dolů,a ten je opravdu dobrý-Vaše parametry by splnil.

stirecek*
hodnocení

0x
Pod pět tisíc koupíte ctyrjadro 5.7" s hd rozlišením s predni i zadní kamerou. To ostatní je samozřejmost, jen tomu chybí nápis "Samsung".

hodnocení

0x
Samsung Galaxy SII určitě není zastaralý ;) za tu cenu bude i nový se zárukou :) . Já mám se Samsungy jen ty nejlepší zkušenosti, jak s funkčností, tak i ze strany vývojářské :) při problémech nebo nedostatkové rychlosti pak mohou pomoct fóra a zkušení "nadšenci"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]