Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google play - placení

Od: tecra odpovědí: 7 změna:
Ahoj, v aplikaci google play při placení za aplikaci mohu platit přes účet era? Nebo jakým jiným způsobem mám platit, mám-li účet u ery?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Nikdy jsem tam neplatil, ale určitě jde platit přes platební kartu a asi i přes PayPal.

ohneta*
Platit lze jen přes kartu.
doplněno 23.03.13 21:55:

Ano zažádat, stačí i virtuální karta

tecra
hodnocení

Já platební kartu nemám. Nejde to nějak obejít přes účet?
jirbar*

Požádat si v bankovním domu o vydání platební karty k účtu. No a internetové bankovnictví je samozřejmost.Pokud má někdo strach o zneužití založí účet u banky bez bankovních poplatků a na příslušný účet převádí jen minimum.

tecra
hodnocení

Chápu-li to správně, v pondělí si mám zajít do kamenného domu Era a požádat je o vydání karty k mému nynějšímu účtu, u google opsat číslo karty + pin a můžu nakupovat..?
Zřejmě s tím nemáte špatné zkušenosti zadat č.karty a pin.
tecra
hodnocení

Jak to myslíš virtuální karta? Že si přes internetové stránky objednám zaslání karty a než mi dojde, koupím si aplikaci, aniž bych měla tu kartu? Promiň za tak hloupé dotazy.

jirbar*
hodnocení

0x

Jenom platební karta. Žádný PayPal. Zadáš jen jednou a Google si pamatuje. Při příštím nákupu zadáváš již jen heslo.

Pokud nekupuješ ale registruješ kartu, tak si jen zablokuje něco málo na účtu a do 14 dnů to odblokuje,.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]