Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obmotávání sluchátek

Od: pcmaniak® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám takový zvyk obmotávat kolem MP3ky sluchátka a tak bych se chtěl zeptat jestli se mi počase nezačne ničit kabel tímto zvykem nebo se mi jinak ta MP3ka nepokazí, nerad bych o ni tímto způsobem přišel. PS: případně nabídněte nějaké typy jak si sluchátka nezamotat a mít je pořád v MP3ce. Díky moc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobré řešení je pořídit si sluchátka s navijákem, jedny koupené a jedny udělané ;)

zajixxx*
hodnocení

0x

Ideálně je mít pořád roztažené, nenosit, nepoužívat... vydrží hodně dlouho...

Z praxe, bych je raději obmotával kolem MP3 jen tak na lehko, nedotahovat...

A nenosit v kapsích u riflí a podobného ( uplého) oděvu...

Závěrem, čím víc se člověk o něco snaží tím víc to stojí za p...

hodnocení

0x

Obmotávání sluchátek je v pořádku, jen nesmíte ohýbat kabel těsně u konektoru do ostrého úhlu. Ideálně před omotáním kabelu vytáhnout konektor z přehrávače. A taky samozřejmě moc neutahovat.

jabraka*
hodnocení

0x

Jakýkoliv kabel je lépe jen složit,než namotávat.

JABRAKA

jakojaaa
hodnocení

0x

Problém může nastat jen u konektoru, samotný kabel se namotáváním nepoškodí.

Tak jako u konektoru, dochází k poškození i u sluchátek. Mě osobně dvakrát za sebou u KOSS s doživotní zárukou, už to není co to bývalo. Creative vydrží milionkrát víc a dost hrubé zacházení, mají velice kvalitní kabel.

doplněno 23.03.13 21:25:

A mají taky mnohem lepší zvuk, nic se jim nevyrovná a to se nezmiňuji o lidové ceně ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]