Nejste přihlášen/a.
Cau dnes jsem potreboval vyndat LCD z psp 1004 jenomze jsem nechtene urval ten cerny kolicek nebo jak to mam nazvat :D ktery proste brani tomu aby ten kabel se neodpojil vite co myslim ne? a ted mi nejde displej a stalo se mi to u toho tenciho kabelu tak doufam ze mi poradite... dik
no, tak já bych zkusil tam kabel zapojit, a nad něj (na stranu kde NEJSOU kontakty) do toho konektoru nacpat něco tenkého, co by tam ten kablík pěkně zašprajcovalo a nevypadával by sám a zároveň ho to tlačilo na kontakty. Už jsem to takhle řešil na nějakém telefonu a ještě dlouho fungoval (a když ne, nebylo to displayem)
Jak píše mikihans, nejlepší je kousek plastu (třeba ze staré platební karty) pilníkem ztenčit k jedné straně a tím to v konektoru utěsnit, úspěch téměř stoporpcentní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.