Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, za pár dní dostanu od známého mobil s anténou Alcatel OT DB, tak bych se chtěl zeptat jestli tyhle mašinky mají lepší signál než normální dnešní telefony. Také jsem zjistil, že mají menší počet pásem GSM, ale moc tomu nerozumím, takže bych se chtěl zeptat jestli to pro mě znamená nějaká omezení. Hledám spolehlivý a odolný telefon do hor a s dobrým signálem a tenhle se mi zdál vyhovující.
Známý hodně pracuje v terénu a má tuto starou Nokii (mimo druhý telefon), výdrž baterie si chválí, ale hlavně co říkal, tak kde dnešní mobily mají "žádný signál" tak on s touto vysouvací anténou se bez jakýchkoliv problémů dovolá. A o to mu hlavně šlo.
Tyhle mobily měly tuším ještě vysílací výkon až 2W, dnes jsou normy přísnější.
doplněno 21.03.13 20:32:zapomněl jsem na obrázek. typ bohužel nevím
Já co si pamatuju, tak těmhle telefonům nevydržela moc dlouho baterie. A pokud ten telefon nebude mít novou, jakože asi ne, tak nevím, no. Do hor by to chtělo přeci jen něco, co chvilku vydrží. Solární nabíječku na to asi připojit bez bastlení nepůjde, stejně tak ty ostatní různá nabíjecí udělátka. Já bych se snažil sehnat něco nového. Má-li to být na hory, jen na telefonování, asi bych to řešil novou Nokií C1 a jednou náhradní-výměnnou baterkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.