Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon nevrácen

Od: lukec* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chci se zeptat koupil jsem si před půl rokem mobil a teď (respektivně před mesícem jsem ho reklamoval a zaslal na reklamaci).

Prodavač se ozval hned na druhý den, že odešle na opravu na Slovensko, dobrá tedy, řekl jsem a čekal .

Dnes je to měsíc a už jsem mu dnes psal jak to s telefonem vypadá, jenže vůbec se neozývá ,pokládá telefony apod.

Prostě vůbec nic.

Co v takovém případě dělat? telefon stál nový 6100 kč.

Jenom se bojím abych telefon ještě viděl.

Poradťe někdo co dělat.

Děkuji.

Pěkný večer.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

2x
Pokud do 30ti prodejce reklamaci nevyridil musí vám vrátit peníze. Musíte mít ale potvrzení o tom že jste mu mobil zaslal. Jestli vám prodejce nevyhoví předejte to Čoi.
lukec*
hodnocení

Uctenku z posty mam tak mi asi nezbyde nez ta coika

vlasatec*
Můžete být vlastně rád, za ty peníze určitě koupíte už lepší model než před vánoci. Ikdyby vám ten mobil poslal teď tak už máte nárok na odstoupení od smlouvy.

albatros498022*
hodnocení

1x

Asi bych prodavače navštívil osobně a pohrozil mu ČOI.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]