Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera - zapomenutá registrace

Od: radek* odpovědí: 16 změna:
prosím o pomoc co mám dělat mám kameru gz-mg 130e ,po nějakém čase jsem musel formátovat pc a když znovu nahraji program /power producer 3 ne/ tak aby byl funkční tak to chce registraci ale bohužel jsem zapoměl udaje co mohu ted dělat .prosím o pomoc

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A chce registraci produktu nebo produktové číslo či aktivaci software? Co to konkrétně píše a chce po tobě?

radek*
hodnocení

chce to registraci produktu jmeno ,přijmení a e-mail kdyz to vypíšu tak to hodí pak chybové hlašení něco jako že je neregistrovaná verze a program nepracuje jak má po vypálení jsou na videu jsou pruhy, a nejdou otvírat uložené projekty

Registrační (seriová) čísla bývají uvedeny na obalu CD, případně na dokumentaci k software.
radek*
hodnocení

po mně to ale žádná čísla nechce jen jmeno ,přijmení, e-mail
V tom případě se jedná o registraci produktu u vátobce přes internet. Povětšinou se to dá přeskočit.
radek*
hodnocení

preskočit se to dá ale program pak nefunguje správně jsem z toho na mrtvici potřebuji udělat video a stále se nedáří vyskoušel jsem snad už vše
A co to udělá, když se zaregistruješ? Tedy napíšeš jméno a email?
radek*
hodnocení

napíše to něco v tom smyslu že zaregistr.je špatné a program funguje stejně špatně.
Když se ten program instaloval do PC poprvé, byl průběh stejný?
PS: Internetové připojení je v pořádku?
radek*
hodnocení

když se instaloval poprve tak to mnělo stejný pruběh ale vše po registraci bylo ok ted mám ale jiné pc předtím 1,8 duron ted 2.8 dvojjádr.athon
To by nemělo vadit. Údaje, které jsi zadával předtím jsou stejné? Jak se vlastně projevuje ta "nefunkčnost" programu?
radek*
hodnocení

udaje jsou stejné a nefunkčnost se projevuje tim že výsledné vido má po celou dobu pruhy a nejdou otevřít uložené projekty ty z první instalace jsou ok ale další co jsou dělany ted tak nejdou otevřít

To se tváří jako trial verze. Jsi si jist, že se tam někde nezadává seriové číslo, které jsi při instalaci přeskočil nebo přehlédl?
radek*
hodnocení

určitě nepřehlédl instaloval jsem to už aspon 5 znova a nikdy to číslo nechtělo
Tak nějak mi dochází nápady co s tím. Máš možnost ten software odzkoušet ještě na jiném počítači?
radek*
hodnocení

jo ještě mám ten duron 1,8 tak to zítra skusím nainstalovat a ozvuse zatím díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]