Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

tajna komunikace, vysilac

Od: richterpetr odpovědí: 3 změna:
Dobry den, mel bych prosbu jestli by mi nekdo doporucil nejake doplnky na komunikaci, dalo by se rict tzv stenice, kdy bych mohl mit v uchu pristroj, pres ktery by mohl nekdo podavat informace a ja naopak jemu. Omlouvam se za prekliky a chyby, pisi z mob. telefonu.
Dekuji za navrhy, rady, napady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

1x

Á školák a taháky? Když neberu v úvahu speciály tak je k dostání kupa PMR.

hodnocení

0x

existuje miniaturní BT handsfree, které se dá do zvukovodu, spojí se s telefonem a můžete komunikovat přes normální hovor.

1obchod.com/...

teda doufám že to neplánuješ k maturitě?!?

doplněno 21.03.13 22:11:

dosah to bude mít podle mě tak 10 metrů. Ale vždyť je to jen na to, abys to spojil bezdrátově s mobilem, který máš třeba v kapse, a až přes ten se spojíš dál :)

richterpetr
hodnocení

Hm, to vypada zajimave, nevidim nikde dosah, vzdalenost aby se dalo s dotycnym komunikovat. Trochu jsem to cekal, ale to neni prave vyuziti, maturita je jiz minulosti. Male diskretni to je, tak by to stalo za zkousku. Diky za odpoved, pokud jeste neco takoveho existuje, tak se rad podivan, dekuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]