Dobrý den, mám dotaz - koupila jsem si mobilní telefon Samsung U600. Narazila jsem na problém - chtěla jsem se přes bluetooth spojit s mobilem Sony Ericson K7OOi a při spojování se mi objevilo,že Samsung chce PIN k připojení. Nevím o jaký PIN jde ani kde ho najít. U SE K700i jsem nikdy PN nezadávala a spojila jsem se s jakýmkoliv jiným mobilem. Můžete mi prosím poradit kde PIN najdu nebo o jaký PIN jde? Mockrát děkuji za odpověď
to je jednoduché prostě zadej nějaké číslo, potvrď a záhy to samé číslo vlož do druhého telefonu a nebo prostě a jednoduše v nastavení bluetooth deaktivuj ochranu
Ahoj,,stejný telefon jako ty mám 2 dny..Taky jsem z toho bluetooth byla neštastná když to nešlo,, zkusila jsem to podle rad, co se zde píšou,,zadale jsem u svého telefonu např. č. 1 a druhý (Sony Ericsson) mi nabídl tzv. klíč, tak jsem tam taky zadala č. 1 a spojilo se to a soubory se přeposlali..Takže tohle opravdu jde..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.