Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluetooth u mobilu Samsung U600

Od: vandam* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, mám dotaz - koupila jsem si mobilní telefon Samsung U600. Narazila jsem na problém - chtěla jsem se přes bluetooth spojit s mobilem Sony Ericson K7OOi a při spojování se mi objevilo,že Samsung chce PIN k připojení. Nevím o jaký PIN jde ani kde ho najít. U SE K700i jsem nikdy PN nezadávala a spojila jsem se s jakýmkoliv jiným mobilem. Můžete mi prosím poradit kde PIN najdu nebo o jaký PIN jde? Mockrát děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
jako PIN zadej jakékoliv 4-místné číslo, třeba 0000. Stejné číslo potom zadáš i na druhém telefonu.

pedro*
hodnocení

0x
to je jednoduché prostě zadej nějaké číslo, potvrď a záhy to samé číslo vlož do druhého telefonu a nebo prostě a jednoduše v nastavení bluetooth deaktivuj ochranu

pablos007*
hodnocení

0x

tento PIN je pouze potvrzení jestli oba telefony souhlasí se spárováním PIN musí bý jakékoli čtzyřmístné číslo, je nutné ho zadat i na druhém telefonu

zbirinka*

jenom trošku poopravím nemusí být čtyřmístné ale jakékoli.Já zadávám jen jedničku je to nejrychlejší..

aivet

ja som skusala dat ten kod.. ale pri druhom telefone neviem kam mam ten kod zadat pretoze to nikde nepyta.. a ako vypnem tu ochranu na mojom mobile..?

verdasek*
hodnocení

0x

Ahoj,,stejný telefon jako ty mám 2 dny..Taky jsem z toho bluetooth byla neštastná když to nešlo,, zkusila jsem to podle rad, co se zde píšou,,zadale jsem u svého telefonu např. č. 1 a druhý (Sony Ericsson) mi nabídl tzv. klíč, tak jsem tam taky zadala č. 1 a spojilo se to a soubory se přeposlali..Takže tohle opravdu jde..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]