Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení internetu u Blesk mobil

Od: mobilekkk odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

koupil jsem si sim kartu Blesk mobil s předplaceným kreditem 150 Kč. Aktivoval jsem si internet na měsíc za 100 Kč. Peníze se mi odečetly, bohužel internet nejde spustit. Myslel jsem, že je to automaticky nastaveno, ale asi ne, jak a kde to mám na svém telefonu Nokia 6230i nastavit?

Díky za popis a za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bartas*
hodnocení

0x

1 Toto jsem našel u bleskmobilu

Pro správnou funkčnost mobilního internetu ve Vašem telefonu je nutné mít korektně nastavené přístupové body. Přístupové body používáme stejné jako náš poskytovatel telekomunikační sítě a jednotlivé návody jak nastavit telefon naleznete na www.techzona.cz

2 o2.cz/... A tento odkaz vám doufám pomůže nastavit přístroj.

mobilekkk
19.03.13 19:29
hodnocení

Díky.

olaf71*
hodnocení

0x

mě se to na Nokii C7 nastavilo samo,ale jednou mi to přestalo fungovat, tak jsem našel na stránkách O2 přesně nastavení podle telefonu v sekci tech.podpory a nastavil. stejně to nešlo. nakonec jsem přeinstaloval OS ( Symbian Belle) a pak to šlo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]