Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych si přídat další nějaké pozice na satelit pro mě je ale duležita astra 23,5 tedy skylink tak konvektor mám uprostřed abych měl co nejsilnější signál vedle na levo mám astru 28/eurobird na pravo mám ještě další volné místo mohl bych tam hodit 19 astru nebo hotbird 14 nebo bych to musel celeé rozhodit aby každý konvektor šilhal měl určitou sílu signálu?
doplněno 07.05.13 20:09:jsem se spletl 13 hotbird
Opravím vás :V ohnisku paraboly je Konvertor .Konvektor je niečo iné.HOT Bird je 13st E .Plastový univerzalný držiak -rovný a hrdzavý nie je pre viac konvertorov to naj. Použil by som oblý značkový + parabolu Gibertiny.No a nie je optimálné ,aby vám najlepšia kvalita signálu vychádzala ,ked konvertor nie je natočený ,ale oba idú zvisle .Nastavovali ste to od oka a je tam rezerva!Preto to kludne rozhodte a na vyšperkovanie prijmu si požičajte merák ,alebo firmu -potom budete mat Silu i Kvalitu od 13 po 28,5
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.