Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WMP nenačítá CD-R

Od: delta® odpovědí: 9 změna:
Do mechaniky jsem vložila nové CD-R a Windows Media Player ho nenačte. Nejde to vypálit. Otřela jsem ho a nic. Co s tím, poradíte? Díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Zase jsi nezadala vše,co je třeba k identifikaci závady.Co je na CD ROMu nahráno a v jakém formátu.Jestli aspoň něco VMP hraje,Jestli hraje z originálního hudebního disku a další informace.

JABRAKA

hodnocení

Když ve WMP přehrávám orig. i vypálené CD ( MP3 ), tak to načte a hraje. Teď si chci vypálit soubor, který jsem si sestavila z písniček ( MP3 ), mám nová CD-R Verbatim, když ho vložím do mechaniky, PC ho vůbec nenačte, takže vypalovat nemohu. Vždycky to šlo.
V jakém programu vypaluješ ty písničky na CD? Děláš Audio-CD nevo Datové CD s MP3 formátem?
hodnocení

Ve Windows Media Player - mám Windows XP. Už jsem vypalovala, bez problémů ( MP3) a teď najednou to nejde. Není špatný ten CD-R?
Jakým způsobem ti oznámí, že nenašel disk? Zkoušela jsi nějaký jiný?

jabraka*
hodnocení

0x

Je to jasné,WMP nemůže číst něco,co tam není,je to pouze přehrávač.Potřebuješ software,určený k řazení souborů a hudebních snímků,který dodá ještě formát pro zápis.Na příklad NERO HOME.

JABRAKA

brothersoft.com/...

hodnocení

Není to jen přehrávač. Už jsem vypalovala - úspěšně.
plaky*
uz som o tom pocul,ze nove verzie Winampu dokazu aj palit...
plaky*
windows media player vie napalovat...niekedy som to pouzival aj ja... a Winamp nevie palit,sorry... *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]