Nejste přihlášen/a.
ahoj potrebuji poradit jak dat do mobylu sony xperi e hry
Instalace APK apl/... (26.08.2010 07:41)
Aplikace se dají běžně stáhnout a nainstalovat pomocí Android Marketu. Bohužel u nás jsou zatím pouze free aplikace. Pokud budete chtít doinstalovat jakoukoliv jinou která není na Android Marketu, můžete tak učinit pomocí instalačního APK balíku (en.wikipedia.org).
Postup instalace:
Nejprve si musíte stáhnout APK soubor a ten dostat do telefonu. Buď si ho tedy stáhnete přímo z internetu v telefonu nebo si takový APK soubor do telefonu nahrajete pomocí USB kabelu či přes čtečku pam. karet. Následně je potřeba mí aplikaci, která dokáže APK soubor spustit a nainstalovat. Pro tyto účely je vhodný nějaký souborový manažer. Já preferuji např. ASTRO File Manager ( shadowork.net). V takovém souborovém manažeru si najdete svůj APK soubor k instalaci a otevřete ho. Většinou by na vás měla vyskočit další nabídka, která nabídne seznam aplikací, které s daným souborem umí pracovat. V našem případě se musí vybrat "Open App Manager". Následně se otevře manažer aplikací ve kterém lze danou aplikaci nainstalovat stiskem tlačítka "Install". Po tomto kroku by na vás mohlo vyskočit okno říkající, že je instalace aplikace blokována. Pokud se vám to stane, jděte v menu do Nastavení (Settings) - Aplikace - a zde zaškrtněte volbu Neznámé zdroje (Unknown Applications). Dokončete následně instalaci.
shadowork.net/...
omg ten sony xperia je pojebany mobyl furt naky potize musim bejt naky programi proc to nejde normarne dat do pametovky a nainstalovat
Myslim ze to nebude mobilem
doplněno 18.03.13 15:31:
Ani Androidem
doplněno 18.03.13 15:32:
Ale uživatelem
@zepe
Ty přiblblý smajlíky si posílej svým kamarádům.
Operační systém v mobilu nedovolí nainstalovat aplikace jiným způsobem. . .
Ahoj pokud sji stáhnul soubor APK tak pokud máš v pc bluetooth dá se to poslat přes něj, pak se ti ukáže příchozí soubor a na ten když tukneš, tak by se ti měla spustit instalace, já mám android 2.3 Gingerbread a dělám to takto jinak mi to také nešlo nicméně je nutné mít také v nastavení zaškrtnuto povolení instalace aplikací ze zdrojů mimo Google Play, nicméně já bych to rozhodně stáhla z Google Play, jednou se mi stalo, že se mi hra (soubor apk) nainstalovala chybně, a pak nešla odstranit a ještě k tomu zabírala místo, musela jsem udělat obnovu továrního nastavení a to moc příjemné není.. doufám, že má rada, nějak pomůže a hezký den..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.