Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dat hry do telefonu

Od: miky98* odpovědí: 22 změna:

ahoj potrebuji poradit jak dat do mobylu sony xperi e hry

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Stáhnout z Google play, nebo pohledat hry s koncovkou .apk. Jednodušší a bezpečnější je ale první mnou napsaný případ. . .

miky98*
hodnocení

to jsem stahnul ale nwm kde to v tom mobylu najit

hanher*

A odkud jste je stáhnul?

Pokud z Google Play, měli by se sami nainstalovat a v menu by měl být zástupce.

Pokud jste stáhnul .apk, budou ve složce Download, a pro instalaci bude potřeba nějaký souborový manažer, třeba ES.

miky98*
hodnocení

mam stahnutou slozku apk ale nwm do jake slozky to dat

hanher*

Kamkoliv na pam. kartu, a poté přes souborového manažera nainstalovat.

miky98*
hodnocení

prominte ale kde najdu souboroveho manazera

hanher*

Stáhnete si ho z Google play.

Po nainstalování můžete tu složku .apk vymazat.

miky98*
hodnocení

kdyz to stahnu tak pak co stim mam tu Ghost Commander - Souborový ma a AntTek Explorer (File Manager) aky z nich
hanher*

Může to jít i s nima, já mám ale dobré zkušenosti s

play.google.com/...

miky98*
hodnocení

nak mi to nejde stahnou dal jsem stahnout a nic se nedeje co to?

hanher*

To nevím. . .

miky98*
hodnocení

bez toho manazera jinak nejde dat hru do mobylu krom ete stahnout z google play

hanher*

Instalace APK apl/... (26.08.2010 07:41)
Aplikace se dají běžně stáhnout a nainstalovat pomocí Android Marketu. Bohužel u nás jsou zatím pouze free aplikace. Pokud budete chtít doinstalovat jakoukoliv jinou která není na Android Marketu, můžete tak učinit pomocí instalačního APK balíku (en.wikipedia.org).
Postup instalace:
Nejprve si musíte stáhnout APK soubor a ten dostat do telefonu. Buď si ho tedy stáhnete přímo z internetu v telefonu nebo si takový APK soubor do telefonu nahrajete pomocí USB kabelu či přes čtečku pam. karet. Následně je potřeba mí aplikaci, která dokáže APK soubor spustit a nainstalovat. Pro tyto účely je vhodný nějaký souborový manažer. Já preferuji např. ASTRO File Manager ( shadowork.net). V takovém souborovém manažeru si najdete svůj APK soubor k instalaci a otevřete ho. Většinou by na vás měla vyskočit další nabídka, která nabídne seznam aplikací, které s daným souborem umí pracovat. V našem případě se musí vybrat "Open App Manager". Následně se otevře manažer aplikací ve kterém lze danou aplikaci nainstalovat stiskem tlačítka "Install". Po tomto kroku by na vás mohlo vyskočit okno říkající, že je instalace aplikace blokována. Pokud se vám to stane, jděte v menu do Nastavení (Settings) - Aplikace - a zde zaškrtněte volbu Neznámé zdroje (Unknown Applications). Dokončete následně instalaci.
shadowork.net/...

miky98*
hodnocení

ale me se nelibi jak me ten manager zmeni cely mobyl jako vzhled

hanher*

Tak to mi ES neudělal.

miky98*
hodnocení

omg ten sony xperia je pojebany mobyl furt naky potize musim bejt naky programi proc to nejde normarne dat do pametovky a nainstalovat

zepe*

Myslim ze to nebude mobilem *haha*
doplněno 18.03.13 15:31:
Ani Androidem *bzum*
doplněno 18.03.13 15:32:

Ale uživatelem *smich*

hanher*

@zepe

Ty přiblblý smajlíky si posílej svým kamarádům.

Operační systém v mobilu nedovolí nainstalovat aplikace jiným způsobem. . .

miky98*
hodnocení

tak dekuju ti moc za rady ete nak to provedu

hanher*

To není mobilem, to je Androidem.

Postup je stejný všude. . .

lindaf*

Ahoj pokud sji stáhnul soubor APK tak pokud máš v pc bluetooth dá se to poslat přes něj, pak se ti ukáže příchozí soubor a na ten když tukneš, tak by se ti měla spustit instalace, já mám android 2.3 Gingerbread a dělám to takto jinak mi to také nešlo nicméně je nutné mít také v nastavení zaškrtnuto povolení instalace aplikací ze zdrojů mimo Google Play, nicméně já bych to rozhodně stáhla z Google Play, jednou se mi stalo, že se mi hra (soubor apk) nainstalovala chybně, a pak nešla odstranit a ještě k tomu zabírala místo, musela jsem udělat obnovu továrního nastavení a to moc příjemné není.. doufám, že má rada, nějak pomůže a hezký den..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]