Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hry na HTC wildfire s

Od: phill odpovědí: 2 změna:

Dobrý den mam takový problém.Stahuju hry přes obchod play (dříve MARKET) a plno her mi nejde stáhnout.Například Subway Surfer nebo Temple run.Píše mi to tato aplikace není kompatybilní s vaší verzí ,přitom mi to nehlásí žadné nové aktualizace.

Co s tím.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

0x

Máš prostě starý telefon (mám ten samý *frajer*) a na něj nejnovější verze operačního systému není dostupná. Ten stroj na to nemá ani dost velkou paměť ani výkon.

zajixxx*

Obě dvě hry co jste uvedl by byl problém rozjet i na lepším telefonu než máte.

Jestli to chcete zkusit, navstivte ulozto.cz, když budete hledat najdete... ale dočkáte se akorát laggů, a do 5 min to odinstalujete, zjistíte že se to na tomto tel. nedá hrat..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]