Nejste přihlášen/a.
Odeslaná SMS, to je stejné, jako vyslovené slovo. Zpátky ji nedostaneš. Nevím, možná by šlo ji nějak zablokovat přímo u operátora, ale když je už pryč, asi na ni nikdo nemůže. Jedině snad rozbít příjemcův telefon.
Alespoň pro příště budeš opatrnější. Vzpomínám si, že i v parlamentu bylo několik afér se zprávou, která byla odeslána na nevhodný mobil.
Nedá...! jediná šance je pár sekund hned po odeslání a to ihned vyndat baterku... Pokud nemáte přístup k přístroji kde bude SMS přijata, nemůžete nic dělat... Párkrát se mi to již také povedlo a není to příjemná situace, idkyž to byly většinou hlouposti...
Ano s tou baterkou to funguje v době odesílání, ale musí se nechat venku dle nastavení, což jsem třeba já měl 72 hodin, takže to bylo takřka neuskutečnitelné.
Nokia 6170 umí zastavit odesílání do několika (1-2) sekund. Párkrát mi to zachránilo "život". Pravda už z ní mám jen těžítko :D
Bohužel to nejde.
Také se mi to párkrát stalo. Naštěstí jsem jen přál dobrou noc spolužákovi, místo přítelkyni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.