Nejste přihlášen/a.
Mám problém,koupil jsem tel.Nokia 500/je zakoupen u O2/ale když chci vynulovat čítače dat,dobu hovorů,tak klas,bezp.kod 1,2,3,4,5 nefunguje,zkoušel jsem i jíné 1,2,3,4 ještě čtyři nuly atd.poradí mi někdo jak ho odblokovat a zjistit,nebo jestli chyba není někde v nastavení telefonu?Popřípadě,když ho dám do tov.nastavení zda se vymaže i nastavení domácí sítě wifi,web prohlížeč,záložky atd.Děkuji Mirek
Při resetu do výrobního nastavení se smaže veškerý uživatelský obsah, tj. vše, co jsi tam dal ty (galerie, záložky, doinstalované aplikace atd.). Programy, které byly předinstalované, zůstanou.
Děkuji za odpověď,jen mě ještě zajímá zda se obnoví bezp.kod nastavený od výrobce,ještě jsem se chtěl zeptat jestli nemám špatně nastaven tel.když mám zakázáno kodování
doplněno 17.03.13 17:47:A ještě jeden dotaz,připojení k internetu používám výhradně domácí síť přes wifi,telefon měl nastavený web,jako dom .str.O2,ta po obnovení zůstane,jako výchozí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.