Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia n82 - prošlý certifikát

Od: vision odpovědí: 6 změna:

cest, pred par mesici sem si koupil Nokii N82. jakmile jsem chtel nainstalovat symbian aplikaci, tak mi to napsalo, ze mam prosly certifikat. nevite co se tim mysli? kdyz ta symbian aplikace je na ten spravny system symbian 3rd jako mam na n82. Diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

novakm
hodnocení

0x
Zkus nastavit datum na drivejsi...a pokud to porad nepujde, tak se koukni na forumno.net -tam urcite najdes odpoved.;)
mě vždycky pomohlo nastavit např rok 2006 a pak se to již nainstalovalo. po instalaci si datum zase nastav zpet :)
vision
hodnocení

tak sem to dal na rok 2006 a ted to pise "Certifikat neni platny, je prosly nebo nastaveni telefonu nemusi byt spravne." heh :P tak ja asi napisu na to forum a nebo co aktualizace FW?
jestli je ten program z roku 2006, tak mu to stacit nemusí... zálěží jak je starý :-D za zkoušku roku 2000 nic nedáš, ale třeba to u tvého typu nepomůže. Na Nokii 6210 je to v pohodě :)
vision
hodnocení

tak treba ta jedna aplikace je startmovie :) budu zkouset dalsi letopocty :P

behac
hodnocení

0x

ty jo ja to mam taky a sem z teho taky kokot

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]