Vytridali jsme pěknou řádku vysavačů ale miele drží nejdyl a nezdá se že by byl po šesti letech na odchodu. Pravda je drahý ale lepší než kupovat každý rok nový. Můj děda vždy říkal nejsme tak bohatí aby jsme kupovali levné věci...
Možná, že by bylo dobré, zkouknout je v reálu. Takhle, podle obrázku, jsem si koupila svůj. Na obrázku byl šikovný a vyklubala se z toho potvora veliká, neskladná. Zajděte do kamenného obchodu, koukněte, zeptejte se, za kolik jsou sáčky. Kupte na Heurece nebo MALL nebo tam, kde to mají levnější.
Já bych si asi vybral ten Elektrolux, protože má příkon 2100W a Zelmer jen 1600W. Podle mě dnes už nemá cenu si kupovat vysavač s příkonem pod 2000W, jelikož sací výkon takových přístrojí není nic moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.