Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavac vyber

Od: martondra odpovědí: 6 změna:

Ahoj.

potreboval bych poradit jaky koupit vysavac tak do 2900kc.

Podlahy mam plovouci a dlazbu.

Mam vybrany

levneelektro.cz/...

levneelektro.cz/...

Diky za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Já bych šel do možnosti a/ Zelmer známý ho má a je velice spokojen.

hodnocení

0x

Jednoznačná volba je Elektrolux, i když s levnými bezsáčkovými vysavač (obecně) nemám dobrou zkušenost.

V žádném případě nekupujte neznámou značku - druhý vysavač už od pohledu vypadá nedůvěryhodně .- moc dlouho by Vám nevydržel.

vlasatec*
hodnocení

0x
Vytridali jsme pěknou řádku vysavačů ale miele drží nejdyl a nezdá se že by byl po šesti letech na odchodu. Pravda je drahý ale lepší než kupovat každý rok nový. Můj děda vždy říkal nejsme tak bohatí aby jsme kupovali levné věci... :)

hodnocení

0x

Z těch dvou vysavačů jsou dobré oba.

hodnocení

0x

Možná, že by bylo dobré, zkouknout je v reálu. Takhle, podle obrázku, jsem si koupila svůj. Na obrázku byl šikovný a vyklubala se z toho potvora veliká, neskladná. ;) Zajděte do kamenného obchodu, koukněte, zeptejte se, za kolik jsou sáčky. Kupte na Heurece nebo MALL nebo tam, kde to mají levnější.

hodnocení

0x

Já bych si asi vybral ten Elektrolux, protože má příkon 2100W a Zelmer jen 1600W. Podle mě dnes už nemá cenu si kupovat vysavač s příkonem pod 2000W, jelikož sací výkon takových přístrojí není nic moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]