Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB zesilovač

Od: jaromir83* odpovědí: 6 změna:

dá se prosím koupit jednoduchý zesilovač s USB vstupem a vstupem na sluchátka, pro domácí poslech? minivěž zbytečně drahá, nepotřebuji bedny ani dálkové ovládání. cenu v řádu stokorun bych si představoval, přenosný USB/fleš/mp3 přehrávač má moc slabý výkon, potřeboval bych při hlasitém poslechu aby se rozvibrovaly uzavřená sluchátka jako např. při poslechu z PC. tip? dík

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nechci doporučovat nic konkrétního, ale podívejte se viz odkaz a třeba si vyberete, také podle Vašich požadavků na USB a i ceny. Zdravím!

headphones.cz/...

jaromir83*
hodnocení

jeden zesilovač za 500,- tam vypadá zajímavě, existuej kabel, který bude mít na jednom konci USB konektor (pro přenosný flac přehrávač) a na druhém konci 6,3 jakc konektor jako INPUT do zesilovače prosím?

ben®

Dobrý den, myslím, že takový kabel není. Ale, jestli má ten přehrávač výstup na sluchátka JACK, tak by se dal propojit se vstupem JACK v zesilovači. A ze zesilovače výstup JACK na sluchátka. Jinak ty průměry 3,5 a 6,3 u konektoru JACK se mohou řešit redukcí nebo vhodným kabelem. Tam už problém není. Napište, jaký zesilovač jste si vybral a hlavně důvod proč musí mít USB. Je totiž pravděpodobné, že třeba nebude hrát hudbu z flashky. Zdravím!

jaromir83*
hodnocení

ok, jasne, z prenosneho mp3/flac prehravace sluchatkovym vystupem pres jacky/redukce kabel do zesilovace.

ono se muze stat ze zesilovac neprehraje signal z flashky?

jaky zesilovac byste mi doporucil pro domaci pouziti? muj prenosny mp3/flac prehravac ma moc slaby vykon, hudba nehraje tak dobre jako napr. z PC. minivez kupovat mi prijde zbytecny luxus
co se tyka kvality
sluchatka mam uzavrene panasoniky za 1 tisic, prehravam flac format.
levne mp3 prehravace nebo nekvalitni integrovane zvukovky v PC mi uz nestaci.
premyslel jsem o Behringer HA400 ale ve vsech obchodech je vyprodany
ze zesilovace by mi stacil 1 stereo output pro sluchatka, nemusi byt 4.
dik

ben®

Dobrý den, myslel jsem si, že uvažujete o zastrčení flashky do USB v zesilovači. Ten má USB jen pro napájení, resp. nabíjení. Takže zvuk půjde z přehrávače do zesilovače a na sluchátka. Tu flashku by musel umět přehrát už ten přehrávač ve svém USB. Ten zesilovač, který jste si vybral má pro sluchátka 4 výstupy. To je asi zbytečné. Já bych si připlatil 100,- Kč a vzal ten viz odkaz. Má i lepší parametry a jde nabít a pak nosit třeba venku. Pokud chcete kvalitní zvuk, tak to je už o jiných penězích. Ale, pro sluchátka by to mělo být dobré. Třeba si časem pořídíte i nějaké domácí Hi-Fi. Zdravím!

headphones.cz/...

doplněno 21.03.13 16:40:

Pokud se Vám nezdá ten dražší zesilovač a nebudete ho nikam nosit, tak si kupte ten za 500,- Kč.

Je to Vaše rozhodnutí. Požadavek na hlasitost nedovedu posoudit - neznám hlasitost Vašeho PC a ani Vaši představu o ní. Ale, zesilovač je od toho, aby signál zesiloval, tak to snad bude lepší. Ten prvně vybraný bude stolní s adaptérem na 12 V a nepřenosný. V tom obchodě je uveden v kategorii jako profesionální, tak je asi lepší.

doplněno 21.03.13 17:04:

zde je i nějaké video:

jaromir83*
hodnocení

koukam ze ma vestavěný aku.. ale múže bát v síti zapojený neustále ne přes to USB? abych to nemusel pořád připojovat/nabíjet/odpojovat.

zas tak nutně nepotřebuji zesilovač nikam přenášet, špíš mi jde o kvalitu, aby to hrálo aspoň jako z PC co do kvality a hlasitosti.

doplněno 21.03.13 15:55:
psali mi z toho obchodu ze je moc titerny a ma moc maly vykon.
ta rozbocka Behringer HA400 co jsem chtel původně, vyhovovala by (krom toho ze ma zbytecne 4 vystupy na sluchatka), zesilila by sluchatka jo? bude to hrat aspon tak nahlas jako z PC?
dik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]