Nejste přihlášen/a.
dá se prosím koupit jednoduchý zesilovač s USB vstupem a vstupem na sluchátka, pro domácí poslech? minivěž zbytečně drahá, nepotřebuji bedny ani dálkové ovládání. cenu v řádu stokorun bych si představoval, přenosný USB/fleš/mp3 přehrávač má moc slabý výkon, potřeboval bych při hlasitém poslechu aby se rozvibrovaly uzavřená sluchátka jako např. při poslechu z PC. tip? dík
Dobrý den, nechci doporučovat nic konkrétního, ale podívejte se viz odkaz a třeba si vyberete, také podle Vašich požadavků na USB a i ceny. Zdravím!
jeden zesilovač za 500,- tam vypadá zajímavě, existuej kabel, který bude mít na jednom konci USB konektor (pro přenosný flac přehrávač) a na druhém konci 6,3 jakc konektor jako INPUT do zesilovače prosím?
Dobrý den, myslím, že takový kabel není. Ale, jestli má ten přehrávač výstup na sluchátka JACK, tak by se dal propojit se vstupem JACK v zesilovači. A ze zesilovače výstup JACK na sluchátka. Jinak ty průměry 3,5 a 6,3 u konektoru JACK se mohou řešit redukcí nebo vhodným kabelem. Tam už problém není. Napište, jaký zesilovač jste si vybral a hlavně důvod proč musí mít USB. Je totiž pravděpodobné, že třeba nebude hrát hudbu z flashky. Zdravím!
ok, jasne, z prenosneho mp3/flac prehravace sluchatkovym vystupem pres jacky/redukce kabel do zesilovace.
ono se muze stat ze zesilovac neprehraje signal z flashky?
jaky zesilovac byste mi doporucil pro domaci pouziti? muj prenosny mp3/flac prehravac ma moc slaby vykon, hudba nehraje tak dobre jako napr. z PC. minivez kupovat mi prijde zbytecny luxus
co se tyka kvality
sluchatka mam uzavrene panasoniky za 1 tisic, prehravam flac format.
levne mp3 prehravace nebo nekvalitni integrovane zvukovky v PC mi uz nestaci.
premyslel jsem o Behringer HA400 ale ve vsech obchodech je vyprodany
ze zesilovace by mi stacil 1 stereo output pro sluchatka, nemusi byt 4.
dik
Dobrý den, myslel jsem si, že uvažujete o zastrčení flashky do USB v zesilovači. Ten má USB jen pro napájení, resp. nabíjení. Takže zvuk půjde z přehrávače do zesilovače a na sluchátka. Tu flashku by musel umět přehrát už ten přehrávač ve svém USB. Ten zesilovač, který jste si vybral má pro sluchátka 4 výstupy. To je asi zbytečné. Já bych si připlatil 100,- Kč a vzal ten viz odkaz. Má i lepší parametry a jde nabít a pak nosit třeba venku. Pokud chcete kvalitní zvuk, tak to je už o jiných penězích. Ale, pro sluchátka by to mělo být dobré. Třeba si časem pořídíte i nějaké domácí Hi-Fi. Zdravím!
doplněno 21.03.13 16:40:Pokud se Vám nezdá ten dražší zesilovač a nebudete ho nikam nosit, tak si kupte ten za 500,- Kč.
Je to Vaše rozhodnutí. Požadavek na hlasitost nedovedu posoudit - neznám hlasitost Vašeho PC a ani Vaši představu o ní. Ale, zesilovač je od toho, aby signál zesiloval, tak to snad bude lepší. Ten prvně vybraný bude stolní s adaptérem na 12 V a nepřenosný. V tom obchodě je uveden v kategorii jako profesionální, tak je asi lepší.
doplněno 21.03.13 17:04:zde je i nějaké video:
koukam ze ma vestavěný aku.. ale múže bát v síti zapojený neustále ne přes to USB? abych to nemusel pořád připojovat/nabíjet/odpojovat.
zas tak nutně nepotřebuji zesilovač nikam přenášet, špíš mi jde o kvalitu, aby to hrálo aspoň jako z PC co do kvality a hlasitosti.
doplněno 21.03.13 15:55:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.