Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou kameru ?

Od: vision odpovědí: 3 změna:

cest, prosim vas, poradte mi nekdo, jakou koupit kameru. od kamery si predstavuji, aby natacela v sirokouhlem rozliseni, nejradeji preferuji rozliseni 720p (1280x720) ale nevim jestli to neaka kamera nabizi nebo kameru s 1080p (1920x1080) ale aby proste sla prepnout i na nizsi sirokouhle rozliseni. Kvalitu zaberu chci co nejlepsi a pouzival bych ji k nataceni od extremnich sportu (skate nebo snowboard zabery) az po ruzne akce, svatby, koncerty. a nevim jestli se mam rozhodnout mezi kamerou se zaznamem na HDD, protoze jsem nekde zaslechl, ze kvalita nic moc a je hodne citliva na otresy a narozdil HDV je v tomhle lepsi.. Napiste mi prosim vas nazor, dejte nekolik kamer, ktere by byly dobre.. o penezich mi moc nezalezi, ale nechci zadnou studiovou, ktere financne litaji pres 100 000Kc. Diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Do HDD bych se rozhodně jít nebál. Vzhledem k velkému datovému toku je potřeba volného místa víc než nutná. Co se týká otřesů, tak tyto kamery mají povětšinou detekci pádu, takže disk se záznamem bude chráněný. (pád z pátého však znamená konec :))
určitě bych volil kameru s FullHD záznamem Tyto se dají přepnout i do režimu záznamu SD.
vision
hodnocení

dobre diky :) a jeste me zajima v zaznamu SD jake je rozliseni?

Přesně nevím, buď 640 x 480 nebo 720 x 576

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]