Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám Samsung Galaxy S III, na kterém jsem měl nainstalovanou aplikaci Skype, která bezproblému půl roku fungovala. Tento týden mi několik lidí volalo na telefon (ne přes skype), že mě vidí online (zeleně zabarvený) a přesto když volají přes Skype zní jim to, že jsem vypnutý. Odinstaloval jsem tedy aplikaci Skype a nainstaloval z Googleplay aplikaci znovu. Tím začal problém, protože aplikace Skype se nyní nechce připojit k telefonu na mobilní internet. Když vypnu mobilní internetna telefonu a zapnu wifi, tak se skype připojí a funguje. Telefon ani aplikaci jsem než vznikl tento problém neaktualizoval.
Byl jsem v opravně mobilních telefonů a tam mi do telefonu nahrávali postupně jednu starší verzi Skype za druhou. Všechny mají stejný problém. Při zapnutém mobilním internetu se Skype nechce aktivovat. Jako další pokus jsem udělal to, že jsem odinstaloval v mobilu i AVG. Přesto tento problém stále přetrvává.
Byl bych moc rád, pokud by mi někdo poradil jak Skype zprovoznit, protože jsem je běžně využíval.
Děkuji Arnošt
Internet v telefonu normálně funguje. FUP není vyčerpán. Mám v telefonu neomezený internet. Za půl roku používání Samsungu Galaxy SIII se mi tento současný problém se Skye neprojevil.
Nevím co ještě kde nastavit aby Skype fungoval přes internet v mobilu. Přes wifi funguje, jakmile však zapnu data a vypnu wifi, přestane fungovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.