Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní sluchátka

Od: elsie odpovědí: 9 změna:
Zdravím,
Máte někdo návrh na velmi kvalitní špuntová sluchátka, která nejen špičkově přehrávají hudbu, ale i dlouho vydrží? Nejde mi teď o cenu, ale měla by se pohybovat tak do 1200 kč a pár korun navíc (což je myslím, na špuntová sluchátka celkem vysoká částka).
Děkuji za jakékoliv názory:)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Nevím co ti odpoví odborníci Pro mě stačí KOSS the plug. Dobře sedí v uších pěkně basujou a doživotní záruka je bonus navíc.

albatros498022*
hodnocení

2x

Používám podobný starší model jako tato KOSS KEB/20 DVD cena bude kolem 1000,-Kč a sluchátka mají doživotní záruku KOSS.

dzordz*
hodnocení

2x

Za mě opět sluchatka.heureka.cz/... (tentokrát už nový model ze stjené série :D), je to jako bavorák za cenu ojetýho trabantu. Znějí jak nejlepší profi studiová sluchátka.

doplněno 14.03.13 22:51:

Bmbx: měl jsem (no, stále mám, ale už nejsou zdaleka v ideálním stavu) intraaurální špuntová sluchátka za pomalu pětinásobnou cenu oproti těmhle sony (q-jays), "nejmenší třípásmová sluchátka na světě", naprosto precizní, nejvěrnější podání atd atd. Ty sony prostě znějí jinak, než ostatní špunty. Ne nutně lepší. Je to stejně jen o subjektivním dojmu.

dzordz:

Konečně vidím špunty co svým frekvenčním rozsahem malinko, ale opravdu malinko předčí špuntová sluchátka, která vždy a každému doporučuji já, ale ta moje jsou pořád mnohem levnější :

alza.cz/...

Každý kdo si je pořídil je nesmírně spokojen se zvukem a s nezničitelným kablikem.

Jinak špuntové KOSS jsem měl a po půl roce odešel kablík, co mi je platná doživotní záruka, každého půlroku je opravdu nechci reklamovat, neboť to není náhoda, ale pravidlo (dceři vydržel taky jen půl roku). KOSS už žije jen ze svého jména, kvalita je už dávno minulostí.

hop®
hodnocení

0x

Kamarád je trošku "magor"na kvalitní muziku a má jasno:

sluchatka.heureka.cz/...

...sám za sebe mluvit nebudu, skončil jsem v "prehistorii", stačí mi mono... *smich*

hope:

mono a ještě k tomu ve sluchátkách? To je pěkný hnus.

A na těch sluchátkách tvého kámoše je vychytaný akurát ten plochý kabel...

dzordz*

Koupěj noname čínskej výrobek za tři pětky, plácnou na něj logo a je z toho nóbl věc za sto dolarů.

Mimochodem, nějak nechápu, jak to může část obchodů prodávat za 2400+ (= víceméně identické s ofic cenou) a část za polovinu nebo za míň než polovinu? Jako nějaká sleva, předhánění konkurence, ok.. ale za 45% běžné ceny?

dzordz:

je moc zajímavé, že se mi nikde nepovedlo zjistit ani ty nejzákladnější parametry, pouze hmotnost a že to má 3,5 jack *smich*

aligator321*
hodnocení

0x

Ahoj já jsem si pořídil skullcandy Fix IN/... a jsou pro mě naprosto dokonalá, hodně běhám takže potřebuji aby v uších dokonale drželi a dostatečně odhlučnili okolí. Zvuk svělý i provedení takže doporučuji ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]